Jump to content

Atletika opšta tema

Featured Replies

AhQRikb.jpeg

• Replies 981
  • Views 26.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• MiddleClass
    MiddleClass

"Indijac Niraj Copra je sportista koji me najvise odusevio ljudskoscu na ovim OI. On je olimpijski sampion iz Tokija u bacanju koplja, po podacima IAAF najpopularniji atleticar planete zato sto je boz

• Koliko je i cela slika gotivna, Grk mu pomaze da stavi flaster, Amer i Ozi stoje pored njega i deru se ko nenormalni

• Prodjose maratonci prvi etiopljanjin jos 9km (sada manje za ove prve sto su prosli). Atmosfera fantasticna    

Posted Images

Ovo je bila najbrza trka u istoriji, sesti Tebogo sa 9.86 deli valjda 30to mesto u istoriji sprintera

Ispravka, 28.!

Edited by dillinger

Ispravna tabela, Lajls se tek između 40. i 50. metra maknuo s poslednje pozicije, posle još 10 je već bio treći, na ulasku u poslednjih 10 drugi, a onda je pobedio.

GUKdJcUWMAAT1bQ?format=jpg&name=medium

Edited by vememah

Od kad su bre i u atletici uveli repesaz?

juče se jedan pojavio samo da se prošeta na 110 s preponama jer ima lakšu povredu, da ne bi odustao nego da dobije dva dana da se oporavi do repasaža, bzv

Edited by levi

A, to je verovatno bio Crittendon, bas sam se pitao za koj moj je izasao da odzogira trku

Jaroslava uzela srećom 🥇, kolika bi šteta bila da je skočila WR i da joj onda izmakne najveći sportski trijumf 

Haha, Miler-Uibo se bukvalno prošetala stazom. Toliko je kasnila da su joj već upisali DNF, ali faktički je završila "trku". Baš me zanima da li će se pojaviti u repasažu :D

14 hours ago, Budja said:

Ali kad progovori...

:laugh:

2 hours ago, Roger Sanchez said:

Jaroslava uzela srećom 🥇, kolika bi šteta bila da je skočila WR i da joj onda izmakne najveći sportski trijumf 

Zašto je probala još samo 204 cm, nije mi jasno, bar OR da je napala :unsure:

2 minutes ago, ducca said:

Zašto je probala još samo 204 cm, nije mi jasno, bar OR da je napala :unsure:

Totalno bizaran trenutak. Pije vodu da je htela da obezbedi 3 nova pokušaja za WR ili OR, al onda je bilo logično da proba na 202.

Ma preveliki je to bio razmak, a ona nije bila ušla u ritam. Da je preskočila 204 cm, imala bi još tri pokušaja i sigurno bi išla dalje.

Krece takmicenje, prvo skok sa motkom, Duplantis bi mogao da postavi rekord OI, nije to oborio u Tokiju.

I stipl cez polufinala

Rts2

Background Picker
Customize Layout