Jump to content

Atletika opšta tema

Featured Replies

Mogli su malo sporije ovu grafiku sa prolazima i brzinama.

• Replies 981
  • Views 26.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• MiddleClass
    MiddleClass

"Indijac Niraj Copra je sportista koji me najvise odusevio ljudskoscu na ovim OI. On je olimpijski sampion iz Tokija u bacanju koplja, po podacima IAAF najpopularniji atleticar planete zato sto je boz

• Koliko je i cela slika gotivna, Grk mu pomaze da stavi flaster, Amer i Ozi stoje pored njega i deru se ko nenormalni

• Prodjose maratonci prvi etiopljanjin jos 9km (sada manje za ove prve sto su prosli). Atmosfera fantasticna    

Posted Images

Just now, borris_ said:

Snoopdogy dog qui-vive svoj najbolji zivot 

Ja sam počela da skupljam njegove fotke širom eventova, otvoriću topik leba mi :lolol:

jedna od najboljih trka ikada na 100m. ja sam bio ubedjen da je thompson pobedio. ugao kamere kod cilja nije bio dobar.

dao bih obojici zlato.

Telefon preveo sam "živi" sa "qui vive" lol

Edited by borris_

1 minute ago, Filozof manijak said:

Svi ispod 9.90 :ziga:

mislim da nikad nisam video manju razliku, izmedju prvog i osmog. fenomenalno.

Svi su izmedju 9.78 i 9.9, super trka

Lajls je zaostajao dosta do zadnjih 30 metara, kako je izvukao ovo, iz petine ziletm, by the skin of the teethtm.

Bolje disanje. Moje misljenje.

Edited by Moonwalker

59 minutes ago, Budja said:

Sere mi se od hajpa za 100 metara, meni je to nepostovanje prema ostalim disciplinama.

Jbg, ali to je vrhunac ne samo atletike vec i cijelih OI

1 hour ago, Budja said:

Falila je Angelina, meh je takmicenje u visu.

Nije bilo meh nego potpuna katastrofa, medalja na 195 cm. :isuse:

Užasan baksuz za Angelinu, ko zna kakva će joj biti i forma i konkurencija za 4 godine.

1 hour ago, Valkyrie said:

Jaroslava je toliko lepa da ne mogu.

:love8:

Jeste, ali Femke je lepša :happy:

fantazija da sva osmorica budu u metar u finisu 

IAGXW5f.png

31 minutes ago, Halvard said:

Jeste, ali Femke je lepša :happy:

Ali kad progovori...

Šta se desilo sa Seville-om u finalu, rezultat iz polufinala bi mu doneo bronzu verovatno (sa sve gledanjem u stranu u završnici). Finale desetinku sporiji :sad:

Da mi je neko rekao da cu da navijam i slavim pobedu Amerikanca protiv Jamajcanina, ja koji sam obozavao Asafu Pauela i uvek gotivim manje i siromasnije zemlje... medjutim jako mi je drago sto je bas ovaj lik uzeo zlato. Naravno, delom zbog one izjave gde je spustio americke kosarkase, ali pre svega jer mi ovaj Jamajcanin na prvu loptu deluje bas nadobudno, i bar "ljudski" (za sad) nedostojan da bude naslednik Pauela i Bolta. Shvatam da je mlad, ali odmah posle trke, Noa mu prilazi i tapse po ramenu (znajuci da je tesno izmedju njih dvojice), a ovaj ni da ga pogleda, i dere se u pravcu monitora "Come on!". Tako da, ima vremena za njega, neka trenira sprint i "good sportmanship" do sledece olimpijade.

Edited by JohnnyD

Background Picker
Customize Layout