Jump to content

Atletika opšta tema

Featured Replies

5 minutes ago, Sludge Factory said:

Alfred u kvalifikacijama za 200m opet kao Bolt. Svaka joj cast, zvezda.

kao da ne uživa baš u ovome, u izjavi od 2 min 3 puta je ponovila da je umorna

Edited by levi

• Replies 981
  • Views 26.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• MiddleClass
    MiddleClass

"Indijac Niraj Copra je sportista koji me najvise odusevio ljudskoscu na ovim OI. On je olimpijski sampion iz Tokija u bacanju koplja, po podacima IAAF najpopularniji atleticar planete zato sto je boz

• Koliko je i cela slika gotivna, Grk mu pomaze da stavi flaster, Amer i Ozi stoje pored njega i deru se ko nenormalni

• Prodjose maratonci prvi etiopljanjin jos 9km (sada manje za ove prve sto su prosli). Atmosfera fantasticna    

Posted Images

1 minute ago, levi said:

kao da ne uživa baš u ovome, u izjavi od 2 min 3 puta je ponovila da je umorna

Cudan lik je skroz, faca sve vreme kao da joj je neko pobio celu familiju. Ali ok, ionako dojadise sa vestackim cerenjem i poziranjem za slikanje.

2 minutes ago, Sludge Factory said:

Cudan lik je skroz, faca sve vreme kao da joj je neko pobio celu familiju. Ali ok, ionako dojadise sa vestackim cerenjem i poziranjem za slikanje.

juče su komentatori na maxu spomenuli da je introvertna, da izbegava intervjue, valjda je to u pitanju

• Author

Skok udalj kvalifikacije gotove, za finale je bilo dovoljno 7.90m...

i nijedan Amer nije to skocio.... 

nije bilo ni shericke jackson na 200m :thumbdown:

• Author
18 minutes ago, freakns said:

i nijedan Amer nije to skocio.... 

Nema ni Kubanaca a prošli put srebro i bronza. Srebrni Ečeverija se ne takmiči praktično od tad, objavio u aprilu da se vraća u tim Kuba pod palicom trenera Ivana Pedrosa ali sve do krajnjeg roka nije imao ni jedan skok. Bronzani Masa je prošle godine u ovo doba slomio nogu na takmičenju i tek se sad vraća treningu...

• Author

Nadam se da će večeras za medalju u skoku uvis trebati 2.01 ili ću se smoriti kao prase u Teheranu 

• Author

@Halvard Ide Mini Maus sad :blush: 

1 hour ago, Sludge Factory said:

Juče je bila mrtva ladna posle pobede i tek nakon 10-ak min počela da plače, kao da je tek tad skapirala šta je uradila. Prišle joj Amerikanke da je podrže, lep gest.

37 minutes ago, arheolog1981 said:

Nadam se da će večeras za medalju u skoku uvis trebati 2.01 ili ću se smoriti kao prase u Teheranu 

Ja baš imam osećaj da samo Mahučih i Olislagers idu preko 2m i onda cripple fight za bronzu. :isuse:

Mada ću se smoriti svakako, čim je ona s onakvom povredom uspela da izvuče prolazak u finale, i to iz poslednjeg pokušaja, znači da je bila max psihički spremna i da smo svašta mogli da očekujemo.

• Author
Just now, Halvard said:

Ja baš imam osećaj da samo Mahučih i Olislagers idu preko 2m i onda cripple fight za bronzu. :isuse:

Mada ću se smoriti svakako, čim je ona s onakvom povredom uspela da izvuče prolazak u finale, i to iz poslednjeg pokušaja, znači da je bila max psihički spremna i da smo svašta mogli da očekujemo.

Znam, tešim se :( Bronza sa 195 ide evo nek stoji 

Inače, sinoć po prvi put nije bilo Jamajčanke na podijumu 100 m još od Seula. Baš kraj jedne ere.

Tek sad stigoh da pogledam zensko finale 100m, Alfred kraljica, svaka cast. Prilicno pribrana i hladnokrvna, koncentracija na max i u polufinalu i u finalu. Dominacija!

4x400 nemam reci sta radi Femke, uopste ne izgleda realno, kao da je utrcala medju neke seniore, a ne profi ekipu.

Finale ping ponga u toku. Spektakl jedan. Švedja ne popusta. 
Ipak izgubi 3. set, 2-1 za Kineza trenutno

Background Picker
Customize Layout