August 4, 2024Aug 4 5 minutes ago, Sludge Factory said: Alfred u kvalifikacijama za 200m opet kao Bolt. Svaka joj cast, zvezda. kao da ne uživa baš u ovome, u izjavi od 2 min 3 puta je ponovila da je umorna Edited August 4, 2024Aug 4 by levi
August 4, 2024Aug 4 1 minute ago, levi said: kao da ne uživa baš u ovome, u izjavi od 2 min 3 puta je ponovila da je umorna Cudan lik je skroz, faca sve vreme kao da joj je neko pobio celu familiju. Ali ok, ionako dojadise sa vestackim cerenjem i poziranjem za slikanje.
August 4, 2024Aug 4 2 minutes ago, Sludge Factory said: Cudan lik je skroz, faca sve vreme kao da joj je neko pobio celu familiju. Ali ok, ionako dojadise sa vestackim cerenjem i poziranjem za slikanje. juče su komentatori na maxu spomenuli da je introvertna, da izbegava intervjue, valjda je to u pitanju
August 4, 2024Aug 4 Author 18 minutes ago, freakns said: i nijedan Amer nije to skocio.... Nema ni Kubanaca a prošli put srebro i bronza. Srebrni Ečeverija se ne takmiči praktično od tad, objavio u aprilu da se vraća u tim Kuba pod palicom trenera Ivana Pedrosa ali sve do krajnjeg roka nije imao ni jedan skok. Bronzani Masa je prošle godine u ovo doba slomio nogu na takmičenju i tek se sad vraća treningu...
August 4, 2024Aug 4 Author Nadam se da će večeras za medalju u skoku uvis trebati 2.01 ili ću se smoriti kao prase u Teheranu
August 4, 2024Aug 4 1 hour ago, Sludge Factory said: Cudan lik je skroz, faca sve vreme kao da joj je neko pobio celu familiju. Ali ok, ionako dojadise sa vestackim cerenjem i poziranjem za slikanje. Juče je bila mrtva ladna posle pobede i tek nakon 10-ak min počela da plače, kao da je tek tad skapirala šta je uradila. Prišle joj Amerikanke da je podrže, lep gest.
August 4, 2024Aug 4 37 minutes ago, arheolog1981 said: Nadam se da će večeras za medalju u skoku uvis trebati 2.01 ili ću se smoriti kao prase u Teheranu Ja baš imam osećaj da samo Mahučih i Olislagers idu preko 2m i onda cripple fight za bronzu. Mada ću se smoriti svakako, čim je ona s onakvom povredom uspela da izvuče prolazak u finale, i to iz poslednjeg pokušaja, znači da je bila max psihički spremna i da smo svašta mogli da očekujemo.
August 4, 2024Aug 4 Author Just now, Halvard said: Ja baš imam osećaj da samo Mahučih i Olislagers idu preko 2m i onda cripple fight za bronzu. Mada ću se smoriti svakako, čim je ona s onakvom povredom uspela da izvuče prolazak u finale, i to iz poslednjeg pokušaja, znači da je bila max psihički spremna i da smo svašta mogli da očekujemo. Znam, tešim se :( Bronza sa 195 ide evo nek stoji
August 4, 2024Aug 4 Inače, sinoć po prvi put nije bilo Jamajčanke na podijumu 100 m još od Seula. Baš kraj jedne ere.
August 4, 2024Aug 4 Tek sad stigoh da pogledam zensko finale 100m, Alfred kraljica, svaka cast. Prilicno pribrana i hladnokrvna, koncentracija na max i u polufinalu i u finalu. Dominacija! 4x400 nemam reci sta radi Femke, uopste ne izgleda realno, kao da je utrcala medju neke seniore, a ne profi ekipu.
August 4, 2024Aug 4 Finale ping ponga u toku. Spektakl jedan. Švedja ne popusta. Ipak izgubi 3. set, 2-1 za Kineza trenutno