Jump to content

Atletika opšta tema

Featured Replies

Odlicnu trku istrcao brat Princ Nasim Hamed, errr Dos Santos. 

Edited by Meduzalem

• Replies 981
  • Views 26.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• MiddleClass
    MiddleClass

"Indijac Niraj Copra je sportista koji me najvise odusevio ljudskoscu na ovim OI. On je olimpijski sampion iz Tokija u bacanju koplja, po podacima IAAF najpopularniji atleticar planete zato sto je boz

• Koliko je i cela slika gotivna, Grk mu pomaze da stavi flaster, Amer i Ozi stoje pored njega i deru se ko nenormalni

• Prodjose maratonci prvi etiopljanjin jos 9km (sada manje za ove prve sto su prosli). Atmosfera fantasticna    

Posted Images

Ne znam da li se samo meni cini, ali ovoliko ucestala padanja nisam do sada gledao. Desavalo se ranije tu i tamo, ovo je ludo.

Kao gmnasticari na vratilu pre neki dan, pola ih je popadalo.

Edited by Meduzalem

mnogo su izdominirali amerkinaci citavu atletiku. 

Zato Jamajka propo....

sDNl3yW.png

samo atletika

Kako mi je drago zbog Batokleti, imala je par sati olimpijsku medalju na 5000, a sad je bila još bolja :ziga:

Žao mi je Varholma, ali sve je ukazivalo da će se ovako završiti.

Katastrofa za Etiopiju, ali država im se bukvalno raspada, tako da verovatno ne čudi.

5 hours ago, 189- said:

mnogo su izdominirali amerkinaci citavu atletiku. 

a pre 3 godine na OI threadu smo imali priliku slušati ppp strukuTM kako amerikanci moraju nešto menjati, kako će sigurno staviti prst na čelo i slične nebuloze.

Family Feud Lol GIF by Steve Harvey

freakns i ne sećam se ko su bili ostali. čova je bukvalno mašina za pisanje gluposti.

sad sam se setio i da su me edukovali kako je 400h najzajebanija disciplina od svih jer tehnika!! :lol: i ritam i 13 koraka. 

a Benjamina bukvalno bolelo uvo da u prethodne 3 godine ispravi grešku koja mu na vreme nadodaje maltene pola sekunde. I pored toga večeras oduva i Warholma i sve ostale kraljeve tehnike.

Cekajuci maratonce 

20240810_093849.jpg

• Popular Post

Prodjose maratonci prvi etiopljanjin jos 9km (sada manje za ove prve sto su prosli). Atmosfera fantasticna

20240810_094140.jpg

Edited by borris_

Kada gledas bicikliste prodju u sekundi, ne mozes se posteno ni izderati (navijati). Maratonci mile à i navijaci mirniji (ne i tihi). 

Ovi trkaci sto su zaostali, uzivaju, pozdravljaju narod, smjeskaju se. 

Publika je ostala da isprati sve trkace. 

Edited by borris_

Pobediću. 

Ovaj maraton je bio bas tezak. Obicno su staze ravne a ovdje su bile dvije uzbrdice (i nizbrdice naravno) od koje je jedna bas jaka (côte de la garde). U intervjuima bas svi pricaju kako je bila teska trka. 

A i pored toga oborio imenjak olimpijski rekord. 

Povuko prvo talijanski Eritrejac Faniel i nervirao ove vrle voditelje na ES Srbija, na 30km se izdvojio Tola i rutinirao na +20 sec poslednjih 10ak km. Niko ni da proba da ugrozi, svi zadovoljni svojim medaljama.

Voditelj inace jedna od iritantnijih pojava. Kad pozelis da ne slusas nekog ko inace razume materiju. 

Verovatno i kraj dve velike karijere: Bekele i Kipcoge.

I kakva tragedija za Kiptuma, odvojeno od svega, to bi bila smena generacija.

Background Picker
Customize Layout