August 9, 2024Aug 9 Odlicnu trku istrcao brat Princ Nasim Hamed, errr Dos Santos. Edited August 9, 2024Aug 9 by Meduzalem
August 9, 2024Aug 9 Ne znam da li se samo meni cini, ali ovoliko ucestala padanja nisam do sada gledao. Desavalo se ranije tu i tamo, ovo je ludo. Kao gmnasticari na vratilu pre neki dan, pola ih je popadalo. Edited August 9, 2024Aug 9 by Meduzalem
August 9, 2024Aug 9 Kako mi je drago zbog Batokleti, imala je par sati olimpijsku medalju na 5000, a sad je bila još bolja Žao mi je Varholma, ali sve je ukazivalo da će se ovako završiti. Katastrofa za Etiopiju, ali država im se bukvalno raspada, tako da verovatno ne čudi.
August 10, 2024Aug 10 5 hours ago, 189- said: mnogo su izdominirali amerkinaci citavu atletiku. a pre 3 godine na OI threadu smo imali priliku slušati ppp strukuTM kako amerikanci moraju nešto menjati, kako će sigurno staviti prst na čelo i slične nebuloze. freakns i ne sećam se ko su bili ostali. čova je bukvalno mašina za pisanje gluposti. sad sam se setio i da su me edukovali kako je 400h najzajebanija disciplina od svih jer tehnika!! i ritam i 13 koraka. a Benjamina bukvalno bolelo uvo da u prethodne 3 godine ispravi grešku koja mu na vreme nadodaje maltene pola sekunde. I pored toga večeras oduva i Warholma i sve ostale kraljeve tehnike.
August 10, 2024Aug 10 Popular Post Prodjose maratonci prvi etiopljanjin jos 9km (sada manje za ove prve sto su prosli). Atmosfera fantasticna Edited August 10, 2024Aug 10 by borris_
August 10, 2024Aug 10 Kada gledas bicikliste prodju u sekundi, ne mozes se posteno ni izderati (navijati). Maratonci mile à i navijaci mirniji (ne i tihi). Ovi trkaci sto su zaostali, uzivaju, pozdravljaju narod, smjeskaju se. Publika je ostala da isprati sve trkace. Edited August 10, 2024Aug 10 by borris_
August 10, 2024Aug 10 Ovaj maraton je bio bas tezak. Obicno su staze ravne a ovdje su bile dvije uzbrdice (i nizbrdice naravno) od koje je jedna bas jaka (côte de la garde). U intervjuima bas svi pricaju kako je bila teska trka.
August 10, 2024Aug 10 Povuko prvo talijanski Eritrejac Faniel i nervirao ove vrle voditelje na ES Srbija, na 30km se izdvojio Tola i rutinirao na +20 sec poslednjih 10ak km. Niko ni da proba da ugrozi, svi zadovoljni svojim medaljama. Voditelj inace jedna od iritantnijih pojava. Kad pozelis da ne slusas nekog ko inace razume materiju.
August 10, 2024Aug 10 Verovatno i kraj dve velike karijere: Bekele i Kipcoge. I kakva tragedija za Kiptuma, odvojeno od svega, to bi bila smena generacija.