Jump to content

3. kolo Holandija - Austrija 18:00 25.06.

3. kolo Holandija -Austrija 25.06 u 18h 14 members have voted

1. 1. Ko?

This poll is closed to new votes

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

2 minutes ago, goofs said:

Sta je uradio? Ne gledam ovu

Dobio je idealnu loptu u visini penala i skroz neometan sutnuo mlitavo negde u bestraga desno, otprilike kao sto bih ja uradio.

Edited by Lancia

• Replies 91
  • Views 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Krv ti jebem, sudija koji ledjima rusi Depaja, a ovaj se ne dize sa zemlje kao pokosen i glumi tezak faul zaboravljajuci da ga je sudija faulirao a ne Austrijanac, dok protivnicki igrac lagano se name

• Njima je Ajax uvek bio lokomotiva reprezentacije, sad kako ne mogu dve krstene sezone da odigraju zajedno jer ih cupa ko stigne, izgledaju bas neuigrano. Oni su nekako od SP u J.Africi vec izgledali p

• Sad gledamo FUDBAL u u 21 ćemo da gledamo fudbal™... :(

3 minutes ago, Lancia said:

Dobio je idealnu loptu u visini penala i skroz neometan sutnuo mlitavo negde u bestraga desno, otprilike kao sto bih ja uradio.

Zar ti ne bi zavrnuo u levo?

Just now, Ras said:

Zar ti ne bi zavrnuo u levo?

Koliko sam smotan za fudbal, verovatno bih dao gol :D

Davno, ali baš davno nisu imali Holandjani ovako slabu i impotentnu kičmu tima.

1 minute ago, Lancia said:

Koliko sam smotan za fudbal, verovatno bih dao gol :D

kao Malen :tongue:

mora Damfris da uđe......da ne bi pobedio ovaj Gastosland

Just now, Jeremija said:

Mnogo im fali De Jong.

1 minute ago, Jeremija said:

fale De Ron, De Jong i Kopmajners......svi povređeni, skoro pa komplet vezni red

1 minute ago, Lancia said:

Mnogo im fali De Jong.

Fali mnogo toga, kad se recimo setim onog tima iz osamdeset osme, ovo je ogroman pad. Da li nema dovoljno kadra sa potencijalom, ili je do treniranja, ali razlika je ogromna.

Just now, Jeremija said:

Fali mnogo toga, kad se recimo setim onog tima iz osamdeset osme, ovo je ogroman pad. Da li nema dovoljno kadra sa potencijalom, ili je do treniranja, ali razlika je ogromna.

Njima je Ajax uvek bio lokomotiva reprezentacije, sad kako ne mogu dve krstene sezone da odigraju zajedno jer ih cupa ko stigne, izgledaju bas neuigrano. Oni su nekako od SP u J.Africi vec izgledali potpuno drugacije, navikli su nas da ih gledamo tehnicki doterane, prvo su bili krlje i kostolomci, sad ovo vec izgleda na nista.

Skolska kontra 1-1

e tako

Ne gledam danas, ali meni je ovaj potpuno nepoznati holandski tim delavo jako dobro protiv Francuske.

Sad ja ko Ted, cim krenem da nesto pametujem ili navijam, sve suprotno :lolol: