June 25, 2024Jun 25 Rejnders moron....Rejnders moron.......Rejnders moron......Rejnders moron.......Rejnders moron......Rejnders moron
June 25, 2024Jun 25 Uvek me nervira ovaj džiberizam u fudbalu kad igrač postigne autogol. Niko da priđe da ga pridigne, ustaje kao popišan, nema tog kolektivizma i podrške kao u drugim sportovima
June 25, 2024Jun 25 ja ocekivao dobru austriju, u onom bracketu sam ih imao u cetvrtfinalu ili polufinalu...
June 25, 2024Jun 25 Prethodni austrijski fudbalski projekat, ni kriv ni dužan raspakovao je Muslin. Sa ovom našom generacijom. Oni nastavili da rade, danas su egal u igri sa Francuzima i Holanđanima, mi se tresemo pred Dancima i Slovencima.
June 25, 2024Jun 25 29 minutes ago, Defunctus said: Sedmi autogol na prvenstvu, odbrana nikad raspolozenija Jedan Jurišić danas ne bi imao šanse!
June 25, 2024Jun 25 Krv ti jebem, sudija koji ledjima rusi Depaja, a ovaj se ne dize sa zemlje kao pokosen i glumi tezak faul zaboravljajuci da ga je sudija faulirao a ne Austrijanac, dok protivnicki igrac lagano se namesta na sut pored njega, pa ovo je nesto najbolje ikad vidjeno na evropskim
June 25, 2024Jun 25 27 minutes ago, Lancia said: Brate mili kakav sut ima ova holandska 14 Krojf se jadan prevrce. 28 minutes ago, Ted said: Rejnders moron....Rejnders moron.......Rejnders moron......Rejnders moron.......Rejnders moron......Rejnders moron Sta je uradio? Ne gledam ovu