Jump to content

3. kolo Holandija - Austrija 18:00 25.06.

3. kolo Holandija -Austrija 25.06 u 18h 14 members have voted

1. 1. Ko?

This poll is closed to new votes

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Rejnders moron....Rejnders moron.......Rejnders moron......Rejnders moron.......Rejnders moron......Rejnders moron

• Replies 91
  • Views 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Krv ti jebem, sudija koji ledjima rusi Depaja, a ovaj se ne dize sa zemlje kao pokosen i glumi tezak faul zaboravljajuci da ga je sudija faulirao a ne Austrijanac, dok protivnicki igrac lagano se name

• Njima je Ajax uvek bio lokomotiva reprezentacije, sad kako ne mogu dve krstene sezone da odigraju zajedno jer ih cupa ko stigne, izgledaju bas neuigrano. Oni su nekako od SP u J.Africi vec izgledali p

• Sad gledamo FUDBAL u u 21 ćemo da gledamo fudbal™... :(

Brate mili kakav sut ima ova holandska 14 :isuse: Krojf se jadan prevrce.

Uvek me nervira ovaj džiberizam u fudbalu kad igrač postigne autogol. Niko da priđe da ga pridigne, ustaje kao popišan, nema tog kolektivizma i podrške kao u drugim sportovima

a video sam je u mreži, kad ono

ja ocekivao dobru austriju, u onom bracketu sam ih imao u cetvrtfinalu ili polufinalu...

Dje je tema za drugu tekmu? 😦

Prethodni austrijski fudbalski projekat, ni kriv ni dužan raspakovao je Muslin. Sa ovom našom generacijom. 

Oni nastavili da rade, danas su egal u igri sa Francuzima i Holanđanima, mi se tresemo pred Dancima i Slovencima. 

Kako se ovo promaši?

tako je Malen brate.....to je taj gol.....a sad jebeno ubaci kad je prazan :baoum:

7 minutes ago, Hele said:

Dje je tema za drugu tekmu? 😦

Otvorena

Evo izmena vec sad, ulazi Xavi Simons.

jel ovo sudija faulirao depaya

29 minutes ago, Defunctus said:

Sedmi autogol na prvenstvu, odbrana nikad raspolozenija

Jedan Jurišić danas ne bi imao šanse!

Krv ti jebem, sudija koji ledjima rusi Depaja, a ovaj se ne dize sa zemlje kao pokosen i glumi tezak faul zaboravljajuci da ga je sudija faulirao a ne Austrijanac, dok protivnicki igrac lagano se namesta na sut pored njega, pa ovo je nesto najbolje ikad vidjeno na evropskim :lol:

27 minutes ago, Lancia said:

Brate mili kakav sut ima ova holandska 14 :isuse: Krojf se jadan prevrce.

28 minutes ago, Ted said:

Rejnders moron....Rejnders moron.......Rejnders moron......Rejnders moron.......Rejnders moron......Rejnders moron

Sta je uradio? Ne gledam ovu