June 25, 2024Jun 25 Čekaj, Englezi prvi u grupi sa 5 bodova, od toga tri protiv Srbije, sve ostalo svi igrali nerešeno Ubedljivo najveća kršina od grupe. Protivnici taman po meri, i selektori i taktika i sve.
June 25, 2024Jun 25 Just now, Weenie Pooh said: Čekaj, Englezi prvi u grupi sa 5 bodova, od toga tri protiv Srbije, sve ostalo svi igrali nerešeno Ubedljivo najveća kršina od grupe. Protivnici taman po meri, i selektori i taktika i sve. MI smo Egipat...
June 25, 2024Jun 25 1 minute ago, radisa said: MI smo Egipat... Italija '90? Gamal Abdelhamid legenda!
June 25, 2024Jun 25 4 minutes ago, Weenie Pooh said: Čekaj, Englezi prvi u grupi sa 5 bodova, od toga tri protiv Srbije, sve ostalo svi igrali nerešeno Ubedljivo najveća kršina od grupe. Protivnici taman po meri, i selektori i taktika i sve. Slovenci pokidali realno.
June 25, 2024Jun 25 4 minutes ago, radisa said: MI smo Egipat... I to jedina pobeda golom onog Liverpulovog debla Marka Rajta protiv Egipta.
June 25, 2024Jun 25 1 minute ago, Ivo Petović said: I to jedina pobeda golom onog Liverpulovog debla Marka Rajta protiv Egipta. Da... I onda opet mlitavih 1:0 u produžecima protiv Belgije, ludilo protiv Kameruna i nesrećni penali protiv Nemaca...
June 25, 2024Jun 25 8 minutes ago, Ivo Petović said: I to jedina pobeda golom onog Liverpulovog debla Marka Rajta protiv Egipta.
June 25, 2024Jun 25 Author 48 minutes ago, Ivo Petović said: I to jedina pobeda golom onog Liverpulovog debla Marka Rajta protiv Egipta. Na kraju je ta Engleska dosla do polufinala i tamo nesretno ispala na penale.
June 25, 2024Jun 25 3x igrali po 120, zaboravio sam protiv zabara za trece da li je bilo u 90 minuta reseno ili su i tu bili produzeci