June 25, 2024Jun 25 Rajković, Veljković , Milenković, Pavlović, Mijailović, Lukić, Gudelj, Ilić, Živković, Samardžić, Mitrović.
June 25, 2024Jun 25 Author 1 minute ago, booyaka said: Rajković, Veljković , Milenković, Pavlović, Mijailović, Lukić, Gudelj, Ilić, Živković, Samardžić, Mitrović. Igrace najbitniju utakmicu na EP i nikad vise zajedno...
June 25, 2024Jun 25 Author Da li ce Mijailovic igrati desno ili levo, s obzirom da Zivkovica forsira stalno na desnoj strani? 😁
June 25, 2024Jun 25 Just now, Milosh76 said: Da li ce Mijailovic igrati desno ili levo, s obzirom da Zivkovica forsira stalno na desnoj strani? 😁 Eeee
June 25, 2024Jun 25 Author Just now, Hele said: Danskom treneru tek sad nista nije jasno 🤣 Sto je i bio cilj... Vec vodimo 1-0 😂
June 25, 2024Jun 25 Author Igramo sa 3 zadnja vezna, Mijailovic, Gudelj i Lukic, od kojih 2 mogu da igraju u zadnjoj liniji. Desni spoljni ce igrati levo, mozda, a Samardzic ce prvi put biti plej i to jedini. I kako onda Danac da se ne zbuni? 🤔
June 25, 2024Jun 25 Гудељ је океј, али Мијаиловић ноиткуда па у прву поставу и то ван своје позиције, Живковић на левом винг беку што није играо никада ни секунд у животу, без Тадића па и СМС-а, са малим Самарџићем који до ових десетак минута против Словеније није видео терен практично у репрезентацији… Гомила нелогичних потеза за једну бити или не бити утакмицу.
June 25, 2024Jun 25 Just now, Milosh76 said: Igramo sa 3 zadnja vezna, Mijailovic, Gudelj i Lukic, od kojih 2 mogu da igraju u zadnjoj liniji. Desni spoljni ce igrati levo, mozda, a Samardzic ce prvi put biti plej i to jedini. I kako onda Danac da se ne zbuni? 🤔
June 25, 2024Jun 25 Posle kad mi neko kaže "zato je on fudbalski trener, a mi nismo" mrš bre Tata sam lično za 80% fudbalskih trenera