June 25, 2024Jun 25 2010 - treba nam pobeda protiv Australije, gubimo 2-1 2018 - treba nam pobeda protiv Brazila, gubimo 2-0 2022 - treba nam pobeda protiv Svajcarske, gubimo 3-2 2024 - treba nam pobeda protiv Danske... teorijski, igra nam i remi ako se desi jos 180 rezultata, ali ;obeda nam obezbedjuje da prvi put od osamostaljenja udjemo u drugi krug evropskog ili svetskog prvenstva... mislim da je svima jasno kako se ovo zavrsava. ostavicu doduse 3% sanse da jednom, teorija verovatnoce ukazuje na to, odigramo dobru utakmicu kada je prolaz dalje u pitanju. znam da svi misle da je nemoguce, ali matematika je neumoljiva, jednom ce se desiti.
June 25, 2024Jun 25 25 minutes ago, Milosh76 said: Obilic, ne Zvezdu. ako se ne varam on je predvodio "navijače" zvezde. obilić je došao posle i bruka je što ta 1 sezona nije izbrisana kao neregularna.
June 25, 2024Jun 25 Author Just now, đorđe geprat said: ako se ne varam on je predvodio "navijače" zvezde. obilić je došao posle i bruka je što ta 1 sezona nije izbrisana kao neregularna. Voditi "navijace" i klub nije isto. Na stranu sto "navijaci" imaju "uticaj" na neke odluke. Cak i kad je Arkan bio "vodja navijaca".
June 25, 2024Jun 25 očekujem ovako nešto noćas, sa sve poglavičinom kapom i padanjem u kanal žao mi je što neću gledati naš prolaz noćas u društvu nekog istaknutog forumaša kao što mi je tada brat @renne napravio izuzetni plezir svojim nadaleko poznatim gostoprimstvom ali ovo ionako više nije taj forum neki ljudi bukvalno navijaju za ustaše danas, mrš u kurac ajmo bre srbadijo, u pogibelj u boj u boj za narod svoj Edited June 25, 2024Jun 25 by Eleniko
June 25, 2024Jun 25 1 minute ago, Milosh76 said: Voditi "navijace" i klub nije isto. Na stranu sto "navijaci" imaju "uticaj" na neke odluke. Cak i kad je Arkan bio "vodja navijaca". da ne drvim dalje. kada su "navijači" postali navijači ja sam batalio fudbal.
June 25, 2024Jun 25 3 minutes ago, Eleniko said: očekujem ovako nešto noćas, sa sve poglavičinom kapom i padanjem u kanal žao mi je što neću gledati naš prolaz noćas u društvu nekog istaknutog forumaša kao što mi je tada brat @renne napravio izuzetni plezir svojim nadaleko poznatim gostoprimstvom ali ovo ionako više nije taj forum neki ljudi bukvalno navijaju za ustaše danas, mrš u kurac ajmo bre srbadijo, u pogibelj u boj u boj za narod svoj Wtf?!
June 25, 2024Jun 25 Zora svice dan se beli Jebacemo Stokholm celi I Helsinborg, a i Malmo Jebemo, pa rasturamo