June 25, 2024Jun 25 2 minutes ago, goofs said: moram da priznam da je ovaj studio deo posle tekme mnogo zabavniji od same tekme Ovo nije ništa kad se samo setim Živinih bravura nakon Gane 2010
June 25, 2024Jun 25 dobar show rts-a jel prenose oni i konferenciju uživo? i jel ima konferencija danas uopšte?
June 25, 2024Jun 25 4 minutes ago, Lezilebovich said: Piksi spreman za politicku karijeru. Zamena teza, lagarija, lazno zadoboljstvon... Bome ja se ne bi bunio da bude predsednik, sve je bolje od žvalavog.
June 25, 2024Jun 25 Rade lepo secira, spominje se Piksijeva plata, sujeta, malo zagazio i u tamnoputo...sve ima
June 25, 2024Jun 25 1 minute ago, Cash said: Ovo nije ništa kad se samo setim Živinih bravura nakon Gane 2010 Jeste ali ovaj proziva i SNS savez i tako dalje i sve to na rts-u…pojma nemam zašgi ga puštaju ali je neobično, a i zabavan je
June 25, 2024Jun 25 4 minutes ago, Cash said: Ovo nije ništa kad se samo setim Živinih bravura nakon Gane 2010 + kad je imao onu mermernu erekciju posle svabova i klinicku Vlade Djurovic depresiju protiv Australije, kad je Mrdja trebao da igra umesto Zigica. To je bilo najbolje leto u istoriji covecanstva, toliko pomesanih emocija nisam imao nikada. Nikada nikada necu zaboraviti, od toga se sazreva, raste i postaje. Edited June 25, 2024Jun 25 by Ratamahatta
June 25, 2024Jun 25 3 minutes ago, Godfrey said: Za nas opravdanja nema. Igrači su limitirani. Imaš klovna na klupi, prolaz nije realan, pa sve i da je sviran penal nad Mitrom večeras i da smo prošli. relano je zadnje mesto u grupi i to je to. Po mom mišljenju. Objektivno, a ne navijački. klovn na klupi, sve ostalo nije bitno. pa mrtvi slovenci igraju u gorici, dravi ajdovščinitm pikseta dobija masne pare da selektuje najbolji tim, ne igrače ti i ja i pola foruma bi bili u stanju da kažemo kojih 26 su najbolji razlikovali bi se u par imena
June 25, 2024Jun 25 Sve ok, ali sto nas nisu Danci pobedili ako su bolji od nas? Zato sto im odgovara da idu na Nemce?
June 25, 2024Jun 25 Zato sto je nas gosa bolji i dosta manje izvikan od njinog Rajkela fantastican turnir, jos bolji nego VMS prosli put Edited June 25, 2024Jun 25 by Ratamahatta
June 25, 2024Jun 25 24 minutes ago, San Epifanio said: Apsolutno mi je nejasno da mu Tadić ne počinje sve tri utakmice. Samo zbog toga Piksi treba da leti. U ekipi kojoj je sredina toliko jalova, ne počne ti igrač koji je na lopti i u kreativnom smislu 3 puta bolji igrač nego prvi ispod njega. Da ne govorim o doprinusu poslednjih 5 godina gde bukvalno na svemu urađenom možemo da zahvalimo 90% Mitru i njemu i 10% svima ostalima. A Rade je u pravu 100%, sa kapitenom se tako ne postupa, pogotovu ne u ovoj konkurenciji. Samo piksi može da napravi taktiku da takvog igrača ubaci u 60om minutu, pa ako ga primimo jebigica, propade plan. Kretenčina.
June 25, 2024Jun 25 3 minutes ago, Heaviside said: Jeste ali ovaj proziva i SNS savez i tako dalje i sve to na rts-u…pojma nemam zašgi ga puštaju ali je neobično, a i zabavan je Ali je pohvalio Vučića, nego govna iz saveza ne znaju ništa. Ko li dovede sve te ljude u savez da mi je znati.
June 25, 2024Jun 25 Komšija ispaljuje sav vatromet koji je uzeo da bi slavio pobedu i psuje Piksija što glasnije može, hahahahhah
June 25, 2024Jun 25 6 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: klovn na klupi, sve ostalo nije bitno. pa mrtvi slovenci igraju u gorici, dravi ajdovščinitm pikseta dobija masne pare da selektuje najbolji tim, ne igrače ti i ja i pola foruma bi bili u stanju da kažemo kojih 26 su najbolji razlikovali bi se u par imena Na stranu što selektor veze nema... Ja prvi Sergeja nikad ne bih zvao u reprezentaciju..a onda bi mi se svi popeli na glavu Za ostalih 25 se slažem manje-više... Ovo ostalo...pa ne znam , Eraković umesto Mijailovića recimo, ali ostalo je to. I da, ne znam kako Mladenović može pre Lazovića Govorim samo o spisku, a ne o startnih XI...haos Edited June 25, 2024Jun 25 by Godfrey