June 25, 2024Jun 25 9 minutes ago, harper lee said: uzaludno je kriviti i kritikovati igrace. pa nadam se da je jasno da ih ne krivim ni najmanje? a pod "upropastio" mislim samo to - upropastio za repstaciju jer niko ne zna ni šta bi trebalo da igra tu. dobro je dok se još uopšte odazivaju na pozive, ja ne bih.
June 25, 2024Jun 25 Da mi je neko pre prvenstva rekao da ćemo u tri utakmice primiti dva gola, jedina bi mi dilema bila da li idemo dalje kao prvi ili drugi u grupi. Rajković i ova trojica pozadi su bili sasvim ok. Loše smo ulazili u utakmice. Apsolutno mi je nejasno da mu Tadić ne počinje sve tri utakmice. Mitrović i SMS su slabo upotrebljivi za ovaj nivo fudbala. Možda po dvadesetak minuta pred kraj. Igru sada treba bazirati na Samardžiću, Iliću i Vlahoviću, uz ove uigrane defanzivce.
June 25, 2024Jun 25 2 minutes ago, vememah said: Ka'će spomenik? Rodjace Rajkovicu,pogledaj malo odbojkasice,odbojkase,kosarkasice,kosarkase.... Edited June 25, 2024Jun 25 by Блок_64
June 25, 2024Jun 25 U Belgiji se pale svi alarmi kad na aerodormu procitaju ime Aleksandar Edited June 25, 2024Jun 25 by Midžeta
June 25, 2024Jun 25 Ko ovo piša po Pixeti na Areni, nisam uhvatio najavu? Dekonstruisao ga sa stručne strane u 2 minuta...
June 25, 2024Jun 25 Malo od Bobija kaze da ne svaljujemo sve na Pixya ili Dzaju, nisu oni krivi, nije ovo licno. Pusi kurac!
June 25, 2024Jun 25 48 minutes ago, dùda said: Aj ćao zdravo Jbt, koje smaranje. Ko nekad JJ u tenisu