June 25, 2024Jun 25 Just now, 189- said: dve od tri utakmice srbija nije izgubila. ja mislim da je to uspeh. Naredno prvenstvo nećemo izgubiti sve tri, ali tri boda neće biti dosta. Ne znam zašto baš svaki put odigramo ovako jadno. Sve i da smo toliko loši, zar su ovi Danci vanzemaljci, ili Slovenci ili čak i Albanci. Svi tu i tamo iznenade, samo mi uvek razočaramo. Koja taktika, koji genije na klupi. Treba ti pobeda i igraš na 0-0. Pa jebote.
June 25, 2024Jun 25 Popular Post Društvo, na tri utakmice nismo napravili krštenu šansu. Ne možeš očekivati da daš taj gol i da ti uđe ta jedna lopta koju pominju ako ne praviš šanse. Nismo imali nikakvu ideju u prenosu lopte, u protivničkih 30 metara smo ulazili samo kad protivnici nešto zeznu ili se, poput Slovenije, povuku. Iz naše igre nišmo napravili ništa. Nije ovo nikakva nesreća, sudijska nepravda ili štagod. ovo je sistemski problem i neće biti bolje dok se u FSS nešto ne promeni. A neće se promeniti, zapravo će biti još gore.
June 25, 2024Jun 25 Kad u kosarci igrac sutne preko celog terena na kraju utakmice I promasi, e to je ta jedna lopta koja nam je falila, to se desava jednom u 100 utakmica.
June 25, 2024Jun 25 Pa jebem mu mater,ako je poenta fudbala da na neki nacin umuvas loptu u gol a mi na tri utakmice damo jedan onda ne znam da li smo i zasluzili da idemo dalje. Nije da je ovo neocekivano,kao mi smo velesila u fudbalu pa ce mo lagano.Mi smo bre kurac zivi sto se fudbala tice.