Jump to content

3. kolo: Srbija - Danska, utorak 25.6. u 21h

Pobednik je 75 members have voted

1. 1. Pobednik je

• Vitez
      19
    • Viking
      29
    • niko
      18

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Jutro je pametnije od noći.

• Replies 1.3k
  • Views 51.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ratamahatta
    Ratamahatta

1. Sto nije igro Tadic? - Igro je ko kurac i kad sam ga uveo 2. Sto je Mitar igro 90? - Da nije igro pito bi me sto nije igro 3. Sto s 3 spica? - Da damo go™ 4. Sto s 8 o

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Da li na treninzima kad se podele, bude ijedna šansa

• ja se bojim da ne dođe UEFA i izbaci celu našu grupu sa EP

Posted Images

Screenshot_20240625_231736_Viber.jpg

Treba nam gol a on napada sa osam odbrambenih, svi ga mrze i ne razumeju jer je avangarda, za 20 godina će svi to igrati i zvati "parcijalni fudbal", evo živi bili pa videli :fantom:

1 minute ago, bradilko said:

ne znam ko je iva

Nije Iva, već 1 Cvetak Zanovetak.

1 minute ago, garmonbozia said:

Bog, oprostio sam mu ovo reklamiranje kladionica

Apsolutno, nego nisam ocekivala da bude ovoliko blunt :hail:

• Author

Dragan Stojković Piksi kao selektor na velikim turnirima:

0:2 Brazil
3:3 Kamerun
2:3 Švajcarska

0:1 Engleska
1:1 Slovenija
0:0 Danska

0-3-3 (6:10)

dve od tri utakmice srbija nije izgubila. ja mislim da je to uspeh.

4 minutes ago, vememah said:

Nije Iva, već 1 Cvetak Zanovetak.

ocekvano.

od mizoginije do dziberskog humora zbog typo situacije.

stoji ti.

dobro

😀

Edited by bradilko

A sad ozbiljno, za razliku od Katara ovde smo opravdali moja ocekivanja

Nemamo igrace, malo ko je u prajmu, i imamo samo dobre golmane i napadaca, vezni red i odbrana su go kurac. Rezultat is real

Bez Tadica se necemo kvalifikovati na bar 2 naredna natjecanja, mmw. Igracemo 0-0 gomilu puta i s Luksemburgovima

Edited by Ratamahatta

1 minute ago, Milosh76 said:

Dragan Stojković Piksi kao selektor na velikim turnirima:

0:2 Brazil
3:3 Kamerun
2:3 Švajcarska

0:1 Engleska
1:1 Slovenija
0:0 Danska

0-3-3 (6:10)

iguman, manastir

:grozan:

Podrška sa Piksi ostane zbog kontinuiteta :fantom:

Mitar na Arini je jedno 18 puta rekao da ga je vukao za dres i da ne zna što nije bio penal...

• Popular Post
4 minutes ago, aram said:

već ih je upropastio

Na ovom prvenstvu smo bili neuporedivo bolji i kompaktniji u odnosu na Katar, reprezentacija je postigla rezultat koji po kvalitetu zasluzuje u ovoj grupi. Previse je tu igraca koji su igraci zadatka i leva smetala ali u jakim ligama pa igraju zbog toga u kojim su ligama. Danci i Englezi su daleko kvalitetnije ekipe od nas a Slovenci su tu negde sa nama.

Ono sto odaje gori utisak od rezultata je sto mislim da ni igraci sami ne znaju sta igraju, za ovih 270+ minuta na prvenstvu nismo pokazali nista konkretno sto moze da se posmatra kao bilo kakva fudbalska taktika, bilo da su odbrambene ili napadacke sheme u pitanju. Piksi je jahao dok su Tadic, Mitrovic i Kostic bili u zivotnoj formi a ostali su popunjavali broj, kako su njih trojicu stigle godine tako je i nasa igra netragom nestala. Branimo se nekom ad hoc zonom, igraci sami na terenu resavaju situacije, kontre i polukontre ne razvijamo, posed ne drzimo pa samim tim iz njega nista i ne radimo, citava napadacka igra nam se sastoji iz individualnih performansi igraca i prekida. Tako ne moze da se igra turnirski sistem takmicenja, bukvalno svaka reprezentacija je pokazala vise smisla, kretnji i uigranih akcija u igri. Dovoljno je reci da imamo tri vrhunska napadaca a dali smo jedan gol i to iz prekida, to najbolje govori o tome sta mi igramo u polju.

Jednostavno nam treba selektor koji je u trendu sa savremenim tendencijama u fudbalu i to nam je problem vec pola veka, ako izuzmemo onaj kratak period kad nas je vodio Sinisa Mihajlovic. Sve dok je ovaj klijentelisticki, burazerski sistem u srpskoj fudbalskoj struci, koji stiti svoje pozicije na ustrb svega drugog, uzaludno je kriviti i kritikovati igrace. Ne mora cak ni da bude vrhunski trener, Marko Nikolic ili Dejan Stankovic bi bolje vodili ovaj tim od Piksija. Ali sve ove price su vec ispricane posle svakog prvenstva i svakih kvalifikacija i besmisleno je vracati se na njih jer znamo da se to nece promeniti. Nama se cela fudbalska struktura ujedinila da spreci Nemanju Vidica da postane predsednik saveza a ne nekakav naprednjacki klipan koji loptu nije video u zivotu, te Augijeve stale ne bi ocistio ni Herakle licno.

3 minutes ago, villiem said:

Ima nesto izmedju tri centarfora i 8 defanzivaca mislim

Vidi se da je prvo namerno prepustio, sve tri utakmice ima istu taktiku, da pocinjemo kasnije a rezultat je jedan gol, i to u nadoknadi

Koliko mora biti odvaljen od realnosti da mu je to game plan? Na tri utakmice jedan gol u poslednjem trenutku... Glavni igrači zreli za penziju.... Mora da se gradi nova sredina i razmisliti o formaciji koju igrači mogu da iznesu ...