June 25, 2024Jun 25 1 minute ago, hooyadahoo said: Jebeš ti ovo, kakvi smo sa boćanjem? Jebes bocanje, karling je sport za nas. Lagan, igra se na "vodi", bacas "kuglu" od tries kila i treba ti strategija koju niko ne moze da razume. Plus sportska sreca se podrazumeva sto je preduslov za svaku reprezentaciju srbije. Generalno.
June 25, 2024Jun 25 Pitao me sin da donesem dres reprezentacije za mog unuka. Upravo sam mu odgovorio da cu pre da mu donesem dres Partizana nego reprezentacije.
June 25, 2024Jun 25 12 minutes ago, Defunctus said: Jos sam pod utiskom kakav kripl fajt od grupe i mi najgori Jedan iz nase grupe ce da bude polufinalista, a drugi finalista, mmw
June 25, 2024Jun 25 10 minutes ago, vememah said: ne znam ko je ova ali bez mizoginije i sprdanja sa necijim fizickim izgledom. bas tuzno Edited June 25, 2024Jun 25 by bradilko
June 25, 2024Jun 25 1 minute ago, hefaca said: Pomak je sto vise niko ne dozivljava razocarenje vec razocaranje Razokaranje
June 25, 2024Jun 25 2 minutes ago, Midžeta said: Vidim naslov u Žurnalu, srpksi Murinjo u Mehelenu, pa kad me infarkt nije udario U kuriru naslov 'srpski fudbaleri poginuli...'
June 25, 2024Jun 25 1 minute ago, hefaca said: Pomak je sto vise niko ne dozivljava razocarenje vec razocaranje Rekao je diftong razocaraenje, zabunila su ga danska imena
June 25, 2024Jun 25 Piksi se zagreva, otislo prvo unuce vinjaka, jos jedno da trgne i dolazi da nam pisa u facu Rade opet kicmenjak Edited June 25, 2024Jun 25 by Ratamahatta
June 25, 2024Jun 25 Just now, Midžeta said: Fudbalski ga siluju o.O Bog, oprostio sam mu ovo reklamiranje kladionica