June 25, 2024Jun 25 Svi su se prekrstili kad su ulazili na teren, pevali himnu. To se trazi, jebo rezultat.
June 25, 2024Jun 25 2 minutes ago, harper lee said: Nekih tridesetak centimetara koliko je Jovic bio u ofsajdu kad smo ga metnuli, mada ne sumnjam da bismo ga primili do kraja jer bi Danci morali da napadnu. moj utisak je da je osnovna razlika između nas i ozbiljnih reprenzetacija u tome što u nas, tradicionalno, nema strategije i planiranja. mislim na ekipe tipa Austrija, Švajcarska, Danska. niko na klupu nije seo planski i kao deo neke strategije, nego sticajem nekakvih okolnosti uzrokovanih lošim rezultatima i radom prethodnika. dokle god je tako, gledaćemo u leđa i ovom drugom divizonu evro reprenzetacija
June 25, 2024Jun 25 Just now, Mindaugas Žukauskas said: ZHAL Zna Rajkela! https://www.facebook.com/andjuszivaludovan/
June 25, 2024Jun 25 9 minutes ago, Milosh76 said: Zato sto bi nas ubili kontrama u prvom. Ima nesto izmedju tri centarfora i 8 defanzivaca mislim Vidi se da je prvo namerno prepustio, sve tri utakmice ima istu taktiku, da pocinjemo kasnije a rezultat je jedan gol, i to u nadoknadi
June 25, 2024Jun 25 Ne znam kako SMS nije polomio nokat ili zanokticu od siline onog šuta, kad je lopta putovala mjesec dana do Šmajhela
June 25, 2024Jun 25 1 minute ago, villiem said: Ima nesto izmedju tri centarfora i 8 defanzivaca mislim Vidi se da je prvo namerno prepustio, sve tri utakmice ima istu taktiku, da pocinjemo kasnije a rezultat je jedan gol, i to u nadoknadi ciketanski fudbal