June 25, 2024Jun 25 Just now, Venom said: Bolje što nije sviran penal, ne mora baš svaka generacija da ima traume od promašenog penala. Rezantno bi je SMS odaslao u narucje Smajhelovo
June 25, 2024Jun 25 Just now, Mr.Mxyzptlk said: meni ono nabadanje mitrovica u kaznenom bilo za penal. Osim što je sekund pre toga Mitar nabo tog istog Danca
June 25, 2024Jun 25 2 minutes ago, Defunctus said: Jos sam pod utiskom kakav kripl fajt od grupe i mi najgori bukvalno. albanci u onakvoj grupi dali tri komada, stvorili brdo sansi...
June 25, 2024Jun 25 Najgora recenica ikada sto nam se stalno ponavlja je da treba sabrati utiske sada i videti gde su greske, kao dan mrmota kroz nekoliko generacija i desetine trenera
June 25, 2024Jun 25 4 minutes ago, Venom said: Da smo dali jedan Englezima bilo bi 4 ekipe po 3 boda i gol razlika 2-2. Ko bi prošao dalje pitam li se. Kao i sad jer se i među Slovanijom i Danskom gledalo ko je igrao bolje u kvalifikacijama
June 25, 2024Jun 25 Ma i ovo sto je sergej promasio… jebes zemlju koja dve decenije nije mogla da proizvede zamenu za govedaricu
June 25, 2024Jun 25 Just now, aram said: Osim što je sekund pre toga Mitar nabo tog istog Danca navuko ga. potkacio, danac je bio mnogo zustriji
June 25, 2024Jun 25 Just now, villiem said: Najgora recenica ikada sto nam se stalno ponavlja je da treba sabrati utiske sada i videti gde su greske, kao dan mrmota kroz nekoliko generacija i desetine trenera od 1982.
June 25, 2024Jun 25 nasa najbolja tekma na prvenstvu... ova Danska je bolja od Engleske. e sad, sto mi neamo pojma, to je vec drugi par cipela.
June 25, 2024Jun 25 Ajde ovo cirkus drugo poluvreme sa tri centarfora, ali ja se ne secam da sam ikad gledao ista gore u zivotu od prvog dela. Pa kako u nekoj toj struci zamisljaju da se dodje do lopte i igre protiv Spanaca, ako ne mozes protiv Danaca?¿
June 25, 2024Jun 25 1 minute ago, Ratamahatta said: Rezantno bi je SMS odaslao u narucje Smajhelovo Šutnuo je iz nehata
June 25, 2024Jun 25 kad smo mi poslednji put igrali dobar fudbal? imam 43 godine pamtim 90tu, 98 i ajd 2010 protiv nemaca ono nije ni lose 2,5 prvenstva a u tom periodu odigrano 20+ sto ep, sto sp