Jump to content

3. kolo: Srbija - Danska, utorak 25.6. u 21h

Pobednik je 75 members have voted

1. 1. Pobednik je

• Vitez
      19
    • Viking
      29
    • niko
      18

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Ljudi, morate da verujete

• Replies 1.3k
  • Views 51.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ratamahatta
    Ratamahatta

1. Sto nije igro Tadic? - Igro je ko kurac i kad sam ga uveo 2. Sto je Mitar igro 90? - Da nije igro pito bi me sto nije igro 3. Sto s 3 spica? - Da damo go™ 4. Sto s 8 o

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Da li na treninzima kad se podele, bude ijedna šansa

• ja se bojim da ne dođe UEFA i izbaci celu našu grupu sa EP

Posted Images

4 minutes ago, W.F.C. said:

DlxAHBkXgAEKrB1.jpg

jel biste pre nemce ili portugal?

1 minute ago, Mr.Mxyzptlk said:

Neka dođu, neće se vratiti 

8 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:

I jedne i druge smo već lagano tukli....:D

Ja ocekujem veliki kiks odbrane u prvom, u drugom na neko ludilo preokret. Strelci dva najgora na terenu do tada koji ce zacementirati svoje pozicije i naravno promasiti u penal seriji protiv Nemacke.

6 minutes ago, bags said:

Ja ocekujem veliki kiks odbrane u prvom, u drugom na neko ludilo preokret. Strelci dva najgora na terenu do tada koji ce zacementirati svoje pozicije i naravno promasiti u penal seriji protiv Nemacke.

Prnal serije protiv nemačke... :lolol:

Protiv Nemačke, ako bi se nekim nenadanim slučajam deislo, bilo bi gore nego kao onomad protiv Holandije... Mislim da Nemci ne bi stali na 6, guralo bi se to još...

Ne verujem, nije ova Nemačka nešto blistala do sada. Batađora bunker i časnih 0:2 da mogu podignute glave da se vrate na Nikolu Teslu.

1 hour ago, W.F.C. said:

Haha u sta da verujemo? Igramo lose,i dalje se lopte ispucavaju u daljinu pa ako ima srece neko ce sutne.. Bunarenje tesko od fudbala igramo, ne vidim nista dobro, sve je lose od pijanog trenera do nesposobnih igraca. Srbija veceras zavrsava takmicenje i ide doma. Pomirimo se sa tim.. Danska dobija ovo 2:0 lagano. 

2 minutes ago, goofs said:

Ne verujem, nije ova Nemačka nešto blistala do sada. Batađora bunker i časnih 0:2 da mogu podignute glave da se vrate na Nikolu Teslu.

Nemčaka nije blistala 2002 pa je stigla do finala i nesrećnim saudima nabila 7... Nemačka kad ne blista, nađe neke nesretnike da im se usere u život...

miloš nas izmalerisao danci su “domaćini”, a mi gosti

4:2

Sastav po livescoru. Ja bih sve isto samo bih stavio Vlahovica umesto Jovica, i eventualno Birmancevica/Samardzica umesto Mitra

Screenshot_20240625_162204_com.android.chrome_edit_114880552810342.thumb.jpg.557b6554ff0e6f191926d72078c7ce85.jpg

24 minutes ago, radisa said:

Protiv Nemačke, ako bi se nekim nenadanim slučajam deislo, bilo bi gore nego kao onomad protiv Holandije... Mislim da Nemci ne bi stali na 6, guralo bi se to još...

Ova Nemacka nije nakantala pijane skote sa vise od 3:0.

Btw. Ja sam se kladio sa kolegom da nece doci u polufinale.:fantom:

4 minutes ago, JohnnyD said:

Sastav po livescoru. Ja bih sve isto samo bih stavio Vlahovica umesto Jovica, i eventualno Birmancevica/Samardzica umesto Mitra

Screenshot_20240625_162204_com.android.chrome_edit_114880552810342.thumb.jpg.557b6554ff0e6f191926d72078c7ce85.jpg

giphy.gif?cid=9b38fe91f2nsppjsl35m6hbibt

ubiće nas ko granom

33 minutes ago, radisa said:

redovno nas deralu Nemci. Do 1990, pa onda više ne. Daj komšije 😂😂😂