June 25, 2024Jun 25 Author Ulaze Tadic i Jovic rece ovaj na Areni Tu je Mitrovic Edited June 25, 2024Jun 25 by Milosh76
June 25, 2024Jun 25 selektore, Vaši utisci nakon prvog poluvremena: - Pa znate kako naš narod kaže.....ničija nije duvala do zore - Molim? - Izvinite, mislio sam ko u rupu duva u jogurt upada - Vrlo mudro selektore. Imate li poruku za navijače, šta mogu da očekuju u drugom poluvrmenu - Znate kako, kaže se da brat sestri najbolje smesti - Molim? - Moram da idem, raki....ovaj, stručni štab me čeka Edited June 25, 2024Jun 25 by Ted
June 25, 2024Jun 25 Sada treneri Evrope uzimaju one male blokice za pisanje i crtanje kao u S.Koreji kada oni ludak seta negde
June 25, 2024Jun 25 1 minute ago, Poludziber said: E jbg, ko ih je sastavio? Ovako nesto ne postoji ni kod najveceg mediokriteta od trenera. Nismo Brazil, ali nije bas da je morao da pravi tim iz srpske druge lige. Ovo je sramotno kako nikakvog sistema niti taktike nema. Kao da su se jutros prvi put upoznali i onda nakon kafane izasli na teren. Pa koga da zove, ko da ima neki izbor?¿ I ovde se uglavnom govori, to je to, fali samo Lazovic.
June 25, 2024Jun 25 Mogao sam da potpisem da ce Samardzica da izvadi, ne daj boze 2 kreativna igraca u timu da budu. Decko bukvalno nije imao s kim da odigra lopte u prvom.
June 25, 2024Jun 25 Just now, nisam ja said: piksi čini hawk tuah u dlan a folira kao da ima nešto da kaže izmenama. koliko si čekao da upotrebiš hawk tuah negde?
June 25, 2024Jun 25 Znači šta imamo sad, umesto jednog kreativca ubacili smo drugog a umesto slabo pokretnog veznjaka tu je slabo pokretni špic Tri štopera ne diramo zlu ne trebalo Edited June 25, 2024Jun 25 by Malvo