June 25, 2024Jun 25 10 minutes ago, Valkyrie said: Publika zviždanjem javlja šta misli o utakmici. Još se ja smorila što kasnim na početak Propustila si epski Acin uvod.
June 25, 2024Jun 25 Popular Post Ja barem sad znam da kad deca vilene sta da im pustim... Komirali su se i sami legli...
June 25, 2024Jun 25 Igramo kao Italija 2006. Barone, Perota, Pirlo, De Rosi, Gatuzo, ceka se da udju Toti, Inzagi i Del Piero da prave cirkus Edited June 25, 2024Jun 25 by Ratamahatta
June 25, 2024Jun 25 29 minutes ago, MeanM@ said: Windu duva promaja malko u vugla Wind plavušan dostojni potomak vikinga
June 25, 2024Jun 25 Just now, bags said: Ja barem sad znam da kad deca vilene sta da im pustim... I kad za spavanje odlicno, evo ja sam na pola koplja.
June 25, 2024Jun 25 Just now, MeanM@ said: Ma otprilike tako nesto i ja sa svoje laicke strane zamisljam da ima logike, al majkamustara, mnogo bre inamo tih igraca sistema za ovako malu zemlju :). Neverovatno je da ne mozemo godinama da proizvedemo par igraca koji znaju sa loptom, a pritom umeju i mogu da trce. Bukvalno posledice sirove proizvodnje igraca za prodaju. Mafijaski fudbal koji je totalno degradirao svaki smisleni rad sa mladjim kategorijama. Igrač sistema je eufemizam za Nemač pojma.
June 25, 2024Jun 25 1 minute ago, Lancia said: A ne moze ni do Piksija da bude sve, kojim sportom se bave ovi sto su sad na terenu, kad nije EP?¿ Jedno jebeno dodavanje nisam video na polovini Danaca, samo dva galopa Pavlovica (cini mi se da je on) i nista vise. E jbg, ko ih je sastavio? Ovako nesto ne postoji ni kod najveceg mediokriteta od trenera. Nismo Brazil, ali nije bas da je morao da pravi tim iz srpske druge lige. Ovo je sramotno kako nikakvog sistema niti taktike nema. Kao da su se jutros prvi put upoznali i onda nakon kafane izasli na teren.