Jump to content

3. kolo: Srbija - Danska, utorak 25.6. u 21h

Pobednik je 75 members have voted

1. 1. Pobednik je

• Vitez
      19
    • Viking
      29
    • niko
      18

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Piksi je za sada uspeo ono sto je hteo, da bez ijednog krstenog igraca odrzi nulu pa da onda poslednjih pola sata uvede Tadica, SMS-a i Vlahovica da pokusa da ukrade utakmicu. Vezni red sa Lukicem, Ilicem i Gudeljom je verovatno najnekreativniji manevar koji je fudbal ikada video na reprezentativnom nivou, ako ne racunamo reprezentacije poput Gibraltara, San Marina ili Lihtenstajna. Jedino sto su uspesno podelili medju sobom je minutaza vracanja u zadnju liniju da odatle ispucaju loptu jako i nikome, dok ova druga dvojica 'lade jaja i kriju se iza danskih igraca.

• Replies 1.3k
  • Views 51.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ratamahatta
    Ratamahatta

1. Sto nije igro Tadic? - Igro je ko kurac i kad sam ga uveo 2. Sto je Mitar igro 90? - Da nije igro pito bi me sto nije igro 3. Sto s 3 spica? - Da damo go™ 4. Sto s 8 o

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Da li na treninzima kad se podele, bude ijedna šansa

• ja se bojim da ne dođe UEFA i izbaci celu našu grupu sa EP

Posted Images

• Popular Post

Ja sam odslusao sve zenine planove za leto, ukapirala da nemam pametnija posla.

Резултат је једини позитиван, један гол нас дели од проласка групе, но мора барем две измене да изврши на полувремену јер ово баш не личи ни на шта.

Тадић и Смс у игру за почетак.

uspavali smo dance, kao bogic popovic protivnicke defanzivce u dresu hajduka s liona.

sad kad krene zurka u II poluvremenu...

Nas najviše spasava to što i Danska igra prilično sporo, pa našima to odgovara da igraju klaj-klaj u odbrani. U napadu bi verovatno i ženska U21 reprezenatcija bila opasnija.

Piksi bog, zna da splavarska pluća nemaju snage za 90, svaku tekmu skraćuje na pola 

Danci nikako da probiju naš bunker, kazneni prostor nam je prepun Peruanaca:D.

Opasno me nervira Živković. 

Pogvedajte samo kvavatu vaznog Muvinja 

images?q=tbn:ANd9GcRxJTdCiDUDOqfPoPDYYlk

Edited by Ratamahatta

"Mitrović građenjem obezbeđuje kiseonik ekipi"

ahahaahha

Pa šta radi fotosintezu dok se gradi??

Edited by autsajder

Nije ovo lose, umrtvili smo igru, pokusavamo da ih izmorimo i onda blickrig dva brzinska gola posle 70og i da ih oteramo u ludake

3 minutes ago, Weenie Pooh said:

Šta se dobro desilo ta dva puta? :unsure:

Imao je onu promenu strane kada je našao samog igrača desno pa smo imali jedini kršten centaršut u poluvremenu.

Kad mu već ne igra Tadić, što ne mogu da razumem zašto, onda ne treba da drži ni Mitra u igri. Više bi Dancima smetao Vlahović

Just now, Ayatollah said:

Nas najviše spasava to što i Danska igra prilično sporo, pa našima to odgovara da igraju klaj-klaj u odbrani. U napadu bi verovatno i ženska U21 reprezenatcija bila opasnija.

Ne igraju oni sporo nego mi igramo sa osam defanzivaca a i ova dvojica sto igraju kao napred su tu negde oko centra. Jednostavno nemaju prostora da odigraju nesto a i odgovara im nula pa nece previse da rizikuju sa ubacivanjima iz zadnje linije da bi napravili visak.

Kakav optimizam ovde isijava, ne verujem :laugh:

Ed 

Mislila na neke ranije postove, ovde se štancuje samo tako

Edited by dùda

Just now, Heaviside said:

Daleko sam od poznavaoca ali cenim da su oni trkači, igrači sistema i da kao takvi ne mogu ništa da urade kad sistema nema, a ovo je verovatno prvi put da ova ekipa igra zajedno

Ma otprilike tako nesto i ja sa svoje laicke strane zamisljam da ima logike, al majkamustara, mnogo bre inamo tih igraca sistema za ovako malu zemlju :).

Neverovatno je da ne mozemo godinama da proizvedemo par igraca koji znaju sa loptom, a pritom umeju i mogu da trce.
Bukvalno posledice sirove proizvodnje igraca za prodaju. Mafijaski fudbal koji je totalno degradirao svaki smisleni rad sa mladjim kategorijama.