June 25, 2024Jun 25 Fifa i uefa će nam zabraniti učešća na prvenstvima jer degradiramo sport i obaramo gledanost...
June 25, 2024Jun 25 Kad god Samardžić ima loptu u nogama nešto se dobro desi. Problem je što je imao loptu u nogama dva puta. Živković na levoj strani kao ideja da se zbune Danci je samo zbunilo Živkovića. Nije on kriv, kontam da je ovo igrao poslednji put pre 7 godina. Nismo odigrali ništa. Apsolutno ništa. Odavni nisam vidio jaloviju igru. Nemamo loptu i ne kontrolišemo prostor. Primićemo neku frljoku po zakonu verovatnoće i onda će svi kukati kako smo nesrećni. Pa nismo brate. Ne igramo.
June 25, 2024Jun 25 Grupa smrti od dosade. Spori smo, jadni smo. Svaka lopta njihova. Ovo na kraju obećavalo ali dok se mi namestimo pa da dodamo svi se već vratili i na kraju lopta u aut.
June 25, 2024Jun 25 imamo ih tamo gde smo hteli. scena je postavljena, u 2. pol ulaze glavni akteri čekamo taj korner
June 25, 2024Jun 25 Jbte na Ceraku u kafani kad pređemo pola meksički talasi. Biće bengalke kapiram ako uđemo u šesnaest.
June 25, 2024Jun 25 3 minutes ago, Ratamahatta said: Bari 1991. Da bar ima penala na kraju, nego ovako ispadaš. Inače zajedničko za oba dogadjaja je da nam™ je Piksi najveća pretnja.
June 25, 2024Jun 25 Ovde ne treba zaustavno vreme. Ovde treba skratiti vreme jer je utakmica negledljiva. Srbija bez pokusaja da sutne prema golu!!! A treba im pobeda za prolaz.
June 25, 2024Jun 25 Just now, nautilus said: Kad god Samardžić ima loptu u nogama nešto se dobro desi. Problem je što je imao loptu u nogama dva puta. Šta se dobro desilo ta dva puta?
June 25, 2024Jun 25 celo poluvreme prođe a cigaretu nisam zapalio......i kafa se oladila, mrzi me da je pijem
June 25, 2024Jun 25 Author Lagano moze da udje Tadic umesto Lukica/Gudelja i Vlahovic umesto Mitrovica i bili bi 50% opasniji.
June 25, 2024Jun 25 1 minute ago, MeanM@ said: Lukic, Ilic, Gudelj…kakvi izgovori od igraca. Ne pratim klupski gde su i sta rade, al cemu oni sluze, jel su imali neke bar trenutke znacajne u klupskkm karijerama? Kontam da umeju nekad, kad su inspirisani da kvare ofanzivnu igru tima koji napada visoko. Al oni muceni ne znaju nista sa loptom na ovom nivou Daleko sam od poznavaoca ali cenim da su oni trkači, igrači sistema i da kao takvi ne mogu ništa da urade kad sistema nema, a ovo je verovatno prvi put da ova ekipa igra zajedno
June 25, 2024Jun 25 A ne moze ni do Piksija da bude sve, kojim sportom se bave ovi sto su sad na terenu, kad nije EP?¿ Jedno jebeno dodavanje nisam video na polovini Danaca, samo dva galopa Pavlovica (cini mi se da je on) i nista vise.
June 25, 2024Jun 25 Nema kreacije, i Mitar nije presao vise od 3 kilometra Pavlovic i Zivkovic se najvise trude tamo levo, Micko dobro igra za sad. Rajkovic nam spaso glavu, ono Eriksonovo 80% golmana prima glat