June 24, 2024Jun 24 15 minutes ago, Nikodije said: omega roberts danas radi u nekom maksiju ili tako nesto kao magacioner, cak je snimio i reklamu u radnoj uniformi. jbt sta je sve proslo kroz zvezdu. ovog velikana ipak treba pominjati punim imenom omega ALAMUDIN roberts
June 24, 2024Jun 24 U teoriji pre nego sto pocne prvenstvo, grupa se moze proci i sa jednim bodom. Evo primera - danska i engleska pobede i sloveniju i srbija. Zatim slovenija i srbija igraju nereseno. Srbija na osnovu gol razlike bude treca. Nek se takav splet okolnosti desi u jos tri grupe. Na osnovu najbolje gol razlike sa ostale tri treceplasirane reprezentacije, Srbija prolazi dalje. Naravno, to se nije desilo. Takodje, moze se ispasti i sa 6 bodova.
June 24, 2024Jun 24 13 minutes ago, Ratamahatta said: Nije to tako strasan pad meni je ovo super u odnosu na ovo dno
June 24, 2024Jun 24 Prosli smo tako na onom decijem EP kad je Portugal zavuko Svabovima u 95', nasi vec bukirali Kusadasi da fotkaju opajdare ispred one stene, Milijas vec bio u papucama
June 24, 2024Jun 24 1 minute ago, Nikodije said: meni je ovo super u odnosu na ovo dno Milos Bikovic je uvek bio smece Knez je nekad bio cunt destroyer, imo je odakle pasti. Dao bi taj sve na svetu sto ima za time machine i da nikad nije sekao onaj Liu Kang rep
June 24, 2024Jun 24 Quote “Vi morate da imate neko oružje na klupi, treba biti pametan i dovoljno inteligentan da povučete neke poteze po pitanju startne formacije, a i ko će biti na klupi. Igrači na klupi su mnogo važniji nego oni što igraju, što se pokazalo milion puta do sada”, zaključio je selektor Srbije. opet će da počne bez Tadića
June 24, 2024Jun 24 Sve okej, neka ne počne sa Tadićem ili neka počne sa Tadićem, neka samo igra sa jednim jebenim napadačem. Aman, da li se seća Lisabona,...
June 24, 2024Jun 24 Da ga onaj Mađar nije metnuo sinoć u 111. minutu utakmice mi bismo sutra sa remijem išli dalje. Pamtiće se i prepričavati taj nesrečni i baksuzni trenutak kao Mijatova prečka i Horijeva trojka.
June 24, 2024Jun 24 Pogodicemo sutra neku istorijsku stativu, ili ce nam Smajhel dati gol glavom u 95' Edited June 24, 2024Jun 24 by Ratamahatta
June 24, 2024Jun 24 2 minutes ago, goofs said: Da ga onaj Mađar nije metnuo sinoć u 111. minutu utakmice mi bismo sutra sa remijem išli dalje. Pamtiće se i prepričavati taj nesrečni i baksuzni trenutak kao Mijatova prečka i Horijeva trojka. Trebalo bi i 2 razlike za Engleze, a kako igraju to uopšte nije izvesno.
June 24, 2024Jun 24 3 minutes ago, Nikodije said: Trebalo bi i 2 razlike za Engleze, a kako igraju to uopšte nije izvesno. Jest, zaboravio sam na to, piši propalo, neće se desiti.