June 25, 2024Jun 25 Just now, Ted said: kao Javor i Mladost Lučani da igraju na dobrom terenu i pred punim tribinama PES Serbia patch
June 25, 2024Jun 25 1 minute ago, Milošica said: Tranzicija skandalozna, nepostojeća. Pa ko da je sprivede, jedan i po pismen igrač u timu, nula brzonogih. Ovakav jeziv sastav ne pamtim da sam ikad video da neko izvede.
June 25, 2024Jun 25 7 minutes ago, Arkadija said: Meni deluje kao da ima bar 3-4 više danskih igrača na terenu od naših Danaca mnogo, a mi sami
June 25, 2024Jun 25 1 minute ago, Filozof manijak said: Jbt, gore igramo i od Paragvaja na svetskim prvenstvima Oni su u doba Chilaverta bar imali cirkusku crtu... Mi nemamo ni to...
June 25, 2024Jun 25 3 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: treba da pišemo uefi da nam dozvole da igramo sa trinaest igrača od kad gledam reprezentaciju nama fale dva igrača u polju Fale nama dvojica/trojica u sredini koja umeju da zagrade loptu, a bez lopte da umeju da trce gde treba i otvore se tom igracu koji je gradi. Brzina se podrazumeva, al i to nam manjka. Kad na to dodas splavarski mentalni sklop dobijes otprilike ovo.
June 25, 2024Jun 25 bukvalno jedini na prvenstvu nemamao sistem. ne brane se organizovano, ne kreću se sinhronizovano po terenu, kao da nikad nisu trenirali zajedno. jedan napad posed dvojica nešto improvizuju, sledeći put druga dvojica nešto drugo Edited June 25, 2024Jun 25 by levi