June 25, 2024Jun 25 Bilo je i desant na Gelzenkirhen onomad, pa je bilo pola tuceta Ali nema veze, Srbin pobedijo pre nego sto je i pocelo!
June 25, 2024Jun 25 11 minutes ago, Ratamahatta said: Dobrodosli na Alijanc Arenu, nesudjeni dom Minhena ahcenzehcih Danas cemo prisustvovati istoriji, po prvi u ovom veku cemo proci ili ispasti u nokaut fazu EP. Ovo je mec veci od zivota, ali manji od strasti. Nije vazno protiv koga igramo bunker, nego protiv koga razvlacimo kontru. Slovenski inat protiv vikinskog testosterona. Dalje nece otici pametniji i hrabriji, nego srecniji i manje tetovirani. Ili jesmo - ili nismo. Neko je Karlsberg, a neko Lav! Nadajmo se da veceras pobedjuje teorija licenciranog Jelena. Ovaj, ranjenog lava. I mi rogove za borbu imamo! Ja sam Aleksandar Stojanovic a navijaci Srbije u prvom poluvremenu u teren ubacuju plasticne case piva s desne na levu stranu. Ne vrijedi, zajebo te čim je počeo sa EJ
June 25, 2024Jun 25 Nemaju oni vise prave bilmeze kao npr. Stig Tofting ili Gravesen, ovi nasi su veci mazgovi od njinih
June 25, 2024Jun 25 Novak se zbunio kad se video na ekranu, kao da nije 20 godina na ekranima svaki dan
June 25, 2024Jun 25 Necu necu dijamante Suvo zlato brilijante Ni safire nit rubine Samo Aca Stojanovic sa kurca da nam se skine
June 25, 2024Jun 25 3 minutes ago, villiem said: imamo odlicne dresove, plavi grb na belom sija Ako nemaju isflekane bulje i stucne na poluvremenu znaci da nisu patriote, sve ce se samo od sebe kasti Edited June 25, 2024Jun 25 by Ratamahatta