Jump to content

3. kolo: Srbija - Danska, utorak 25.6. u 21h

Pobednik je 75 members have voted

1. 1. Pobednik je

• Vitez
      19
    • Viking
      29
    • niko
      18

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Cmoljke ste, dobijamo 3:2 :fantom:

• Replies 1.3k
  • Views 51.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ratamahatta
    Ratamahatta

1. Sto nije igro Tadic? - Igro je ko kurac i kad sam ga uveo 2. Sto je Mitar igro 90? - Da nije igro pito bi me sto nije igro 3. Sto s 3 spica? - Da damo go™ 4. Sto s 8 o

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Da li na treninzima kad se podele, bude ijedna šansa

• ja se bojim da ne dođe UEFA i izbaci celu našu grupu sa EP

Posted Images

Just now, autsajder said:

Tačno da puste Đokovića u svlačionicu da ih napali

Slike u glavi

rts djokovic, svuda ga ima kada je bitno

dajte himnu odmah

ne zna za vibledon jos

Edited by villiem

9 minutes ago, Ted said:

ukažeš im poverenje, stavim im sudbinu u ruke.....i opet ne valja 

Znam ja zasto si me stavio na stopera. Presretnem napadaca, prvo ga ubijem beskonacnom pricom a onda tako izvredjam u trecem minutu da ispizdi i dobije crveni karton. Vraze mali.

Dakle igramo na 0-0 pa šta nam bog da sutra sa Turcima i Portugalom. Dosta solidno, još mi veći neizdrž da počne ovaj spektakl u najavi.

1 minute ago, harper lee said:

Znam ja zasto si me stavio na stopera. Presretnem napadaca, prvo ga ubijem beskonacnom pricom a onda tako izvredjam u trecem minutu da ispizdi i dobije crveni karton. Vraze mali.

Harperazzi

Just now, Dimitrije said:

Otkud ja to znam?

Pa nisam ni mislio da vi znate, nego mi imamo tu misterioznu tradiciju vođenja nedoraslih igrača na najveća takmičenja, koji onda tamo izgledaju kao guske u magli, a pokušavam da nađem makar poluracionalan razlog za tako nešto. Druga mogućnost je da je rukovodstvo saveza igralo milione na poraz Srbije po nekim azijskim kladionicama, pa sada osiguravaju taj poraz i/ili stavljanjem Mijailovića u tim šalju poruku da je neki dogovor postignut. Sportskih motiva i razloga za Mijailovića u startnoj postavi u sportski najvažnijoj utakmici ovog ciklusa nema baš nijedan. 

1 minute ago, harper lee said:

Moras bar dvojicu da izbacis, Kaubojsena i Dragancesena.

3 minutes ago, villiem said:

rts djokovic, svuda ga ima kada je bitno

dajte himnu odmah

ne zna za vibledon jos

kako je straja izmalerisao u ovoj odjavi

2 minutes ago, Milošica said:

Slike u glavi

"Nek vam p.uše kurac bre, je l jasno! Kurčinu! Spartaaaa, Srbijaaaa, Vimbldoooon*

Imajte u vidu da imamo i pet izmena na raspolaganju.

• Author

Danac na tufnice 😂

Just now, autsajder said:

"Nek vam p.uše kurac bre, je l jasno! Kurčinu! Spartaaaa, Srbijaaaa, Vimbldoooon*

A ja mislio nešto drugo

Neshvatljivo je da se igrači još nisu pobunili protiv pijane naprednjačke budaletine iz Pasi poljane, koja je izgubila dodir sa stvarnošću. Možda posle debakla večeras.

3 minutes ago, radnik said:

Rade: nisam dovoljno fudbalsku inteligentan da objasnim sastav :D

Nije ovde u pitanju intiligencija.  Ideja je da se inteligencija pobedi gluposcu.  To se pokazalo vrlo delotvorno u Srbiji na vise frontova (politika, obrazovanje, mediji, kultura) pa treba pokusati i u fudbalskoj reprezentaciji.  Skocajte tim sto gluplje, primenite glupu taktiku, dajte glupe komentare pre i posle utakmice, imajte masu glupih navijaca da urla i pravi incidente, i iz tog gemista gluposti mozda nesto i ispadne.