June 25, 2024Jun 25 1 minute ago, Lancia said: Ali ja sam rekao da ne znam fudbal, kakav si to selektor?¿ Imas dobrog menagera
June 25, 2024Jun 25 1 minute ago, harper lee said: Sve grobare stavio u napad a vi cigani trcite i lomite noge u odbrani. Koga sam ja predlozio za moderatora. ukažeš im poverenje, stavim im sudbinu u ruke.....i opet ne valja
June 25, 2024Jun 25 Just now, John Coltrane said: Dimitrije na beka je ipak pobeda vihorni levi bek gospodin dimitrije.
June 25, 2024Jun 25 Just now, Godfrey said: Stavi me za trenera, inače ću počupati kablove Mene za Ramadanija, (inače) ću vam čupam kablove kočnica
June 25, 2024Jun 25 1 minute ago, harper lee said: Sve grobare stavio u napad a vi cigani trcite i lomite noge u odbrani. Koga sam ja predlozio za moderatora. Bogami, meni je pogodio poziciju. Dok sam igrao fudbal, upravo na toj poziciji sam sticao "slavu".
June 25, 2024Jun 25 2 minutes ago, John Coltrane said: Dimitrije na beka je ipak pobeda pa tu sam ja gore, da mu pomažem......naša strana je zatvorena apsolutno, ko državni organ za vikend
June 25, 2024Jun 25 Godinama smo slušali da je Piksi bio super trener u Japanu... i onda vidim nekakav spisak večerašnjeg sastava 😳
June 25, 2024Jun 25 1 minute ago, villiem said: sacemo se posvadjati ko ce da igra od nasih a proci ce tekma pored nas, extra Realno, bolje je. Kad je bal nek je žurka
June 25, 2024Jun 25 Moze Mijailovic prijatno da nas iznenadi pa da fasuje crveni karton u prvih 5 minuta. Ume njega da ponese pa krene da bije.