June 25, 2024Jun 25 1 minute ago, Ayatollah said: Je li stavio Mijailovića da igra? Znači, odrađuju se menadžerski dilovi. Navijam da Danska pobedi 8:0 bukvalno, da zgazi ovu smrdljivu menadžersku žgadiju koja igra samo za svoj džep. Kao što je i red kada igraju timovi poštenih ljudi i timovi kriminalaca. Koji ce menadzer da proda Mijailovica i kome? Mijailovic ce da zavrsi karijeru u Zvezdi.
June 25, 2024Jun 25 Mene ovo podseca na utakmicu protiv Hrvatske kad je Mihajlovic bio trener. Izveo potpuno neocekivan sastav, valjda da zbuni Hrvate, lagano smo izgubili 2-0.
June 25, 2024Jun 25 Lemur ne moze da igra 90 minuta, on pokida kad ga ubacis u 60' i krene da tovari centarsuteve u 16, taman kad Mitar bude crko i ne bude mogao da skace Na sve je Pikse mislio, nista se ne sekirajte
June 25, 2024Jun 25 Da je ušao samo sa mitrom napred i samardžićem, lukićem, gudeljom i ilićem iza ovo bi mu bila najbolja postava do sad. Al morao je izmišljati nešto.
June 25, 2024Jun 25 Igrao je zivkovic levo u partizanu, mozda se secate gola protiv steaue bas po levoj strani
June 25, 2024Jun 25 Kakvo najjače oružje, postigli smo jedan gol iz dve utakmice, i to ne preko tog najjačeg oružja™. Ovo je šok terapija.
June 25, 2024Jun 25 Spanci se cude sto Tadica nema u timu, kad je odlucujuca utakmica. Takodje vagaju Mitrovica i Vlahovica. Mijailovica ne pominju.
June 25, 2024Jun 25 Bata Đora 2001. : "Sad ćemo da iznenadimo Ruse sa sastavom" Piksi: "Pridrži mi pivo" Edited June 25, 2024Jun 25 by vorda
June 25, 2024Jun 25 Just now, Ratamahatta said: Na sve je Pikse mislio, nista se ne sekirajte toga se i bojimo pikseta u 20. min pri rezultatu 2:0
June 25, 2024Jun 25 1 minute ago, Lancia said: Spanci se cude sto Tadica nema u timu, kad je odlucujuca utakmica. Takodje vagaju Mitrovica i Vlahovica. Mijailovica ne pominju. Sta oni pa znaju o fudbalu, sto njima ne igra Raul, na primer Edited June 25, 2024Jun 25 by villiem
June 25, 2024Jun 25 9 minutes ago, Godfrey said: Posle kad mi neko kaže "zato je on fudbalski trener, a mi nismo" mrš bre Tata sam lično za 80% fudbalskih trenera Ti bi bio veči Đorić od Đorića
June 25, 2024Jun 25 1 minute ago, villiem said: Sat oni pa znaju o fudbalu, sto njima ne igra Raul na primer Pricaju bas oni koji su na pocetku prvenstva proglasili Austriju za favorita iz senke. Moj komentar je bio WTF.
June 25, 2024Jun 25 8 minutes ago, Ratamahatta said: Ovaj tim ni u svatove nije iso zajedno zavisi čije, može bardak da ponese smajliju kad nema njiovi