Jump to content

3. kolo: Srbija - Danska, utorak 25.6. u 21h

Pobednik je 75 members have voted

1. 1. Pobednik je

• Vitez
      19
    • Viking
      29
    • niko
      18

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Ovu četvoricu bih tako slatko oterao u pičku materinu, pa makar nam omladinci igrali. 

Uvek neko štiti te idiote, Halilhodžić '82., Kežman-Vidić 2010., Rajković-Vlahović' 22. ko sve ne... i niko nije kriv. Nikad. 

• Replies 1.3k
  • Views 51.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ratamahatta
    Ratamahatta

1. Sto nije igro Tadic? - Igro je ko kurac i kad sam ga uveo 2. Sto je Mitar igro 90? - Da nije igro pito bi me sto nije igro 3. Sto s 3 spica? - Da damo go™ 4. Sto s 8 o

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Da li na treninzima kad se podele, bude ijedna šansa

• ja se bojim da ne dođe UEFA i izbaci celu našu grupu sa EP

Posted Images

Ne znam ide li ovdje ova slika ili u onaj topic o retardiranim naslovima, ali me nasmija fino.

IMG_2356.jpeg

14 hours ago, harper lee said:

Sto se Terzica tice, on ce preci u FSS samo ako mu se zapreti da ce se iz neke fioke vaditi sudske prijave pa bude morao da bira izmedju FSS i Zabele. Taj se uglavio do korena kose u Zvezdi i nece ga pomeriti nista manje od neke nove Fukusime.

Čoviću pomagaj :D

17 hours ago, JohnnyD said:

Pravicete Piksija od blata kada Lalatovic bude selektor, Desingerica pevao promo pesmu za reprezentaciju a Terzic i dalje vukao sve konce u fudbalu.

😍😍😍😍

Content koji bi Krtola izbacivao na dnevnom nivou bi bio nestvaran.

odjebite od terze  :fpalm:

• Popular Post
3 minutes ago, Eleniko said:

odjebite od terze  :fpalm:

ovakav baner stoji u prostorijama svih sudova u Srbiji

pišeš kao da je to nešto loše...

sačuvaj Bože.....zaista je glupo i besmisleno da zakoni sprečavaju čoveka da ostvari svoje snove i napuni džepove

muška suza, najteža

GRAnaAOXEAAt4Tf?format=jpg&name=large

14 hours ago, Heaviside said:

Piksijeva odgovornost kao vučićevog ministra za fudbal je ogromna. Imao je hiljadu i jednu opciju u životu i on je izabrao da se uhvati u kolo sa najvećim šljamom sa kojim je mogao.

A sto to ne vazi za Karija Pesica? Sve izgubili dabogda i kosarkasi na OI?

• Popular Post
23 minutes ago, MiddleClass said:

A sto to ne vazi za Karija Pesica? Sve izgubili dabogda i kosarkasi na OI?

Nisam ja iz “sve izgubili dabogda” fazona ni kod fudbalera. Drago mi je kad pobede jer je kod većine igrača evidentno da im je stalo i da u datom kontekstu daju sve od sebe. To što ih sabotiraju oni čiji je posao da im omoguće najbolje moguće uslove bi samo njihov eventualni uspeh činilo još većim. I to što se seljače i imaju ego tripove je sve skroz normalno i deo je posla ljudi oko njih da to ludilo zauzdaju i usmere.

Što se Pešića i košarkaškog saveza tiče, nije to ni blizu tolika mafija kao u fudbalu. Pre svega je potpuno nezamislivo da mu se neko meša u posao. Radi kao selektor, ali za razliku od Piksija se ne može reći da se uhvatio u kolo sa mafijom i šljamom. A drugo, naravno da i za njega važi da je odgovoran za rezultate. Moja poenta iz posta koji si citirao je da to što se Vučić i ostali mešaju u rad saveza i selektora ne abolira Piksija odgovornosti. Naprotiv, sam je kriv je što je pristao na sve to za šaku dolara. 

I na kraju krajeva, između njih dvojice postoji ogromna razlika i u nivou stručnosti i profesionalizma. Matori može da zakasni sa izmenom ili tajmautom, da bude previše tvrd prema igračima i sve to, ali kod njega su svaka ideja i svaka i najmanja minijatura savršeno pripremljene i generalna strategija kao i taktika su u skladu sa modernim tokovima. Jednostavno je potpuno nemoguće da ode na veliko takmičenje i da tamo u eliminacionoj utakmici isprobava varijante sa 3 petice u petorci. 

Edited by Heaviside

Matori je izmislio moderne tokove.

Edited by Amos