Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

3. kolo: Srbija - Danska, utorak 25.6. u 21h

Pobednik je 75 members have voted

1. 1. Pobednik je

• Vitez
      28%
      19
    • Viking
      43%
      29
    • niko
      27%
      18

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Ovu četvoricu bih tako slatko oterao u pičku materinu, pa makar nam omladinci igrali. 

Uvek neko štiti te idiote, Halilhodžić '82., Kežman-Vidić 2010., Rajković-Vlahović' 22. ko sve ne... i niko nije kriv. Nikad. 

• Replies 1.3k
  • Views 54.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ratamahatta
    Ratamahatta

1. Sto nije igro Tadic? - Igro je ko kurac i kad sam ga uveo 2. Sto je Mitar igro 90? - Da nije igro pito bi me sto nije igro 3. Sto s 3 spica? - Da damo go™ 4. Sto s 8 o

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Da li na treninzima kad se podele, bude ijedna šansa

• ja se bojim da ne dođe UEFA i izbaci celu našu grupu sa EP

Posted Images

Ne znam ide li ovdje ova slika ili u onaj topic o retardiranim naslovima, ali me nasmija fino.

IMG_2356.jpeg

14 hours ago, harper lee said:

Sto se Terzica tice, on ce preci u FSS samo ako mu se zapreti da ce se iz neke fioke vaditi sudske prijave pa bude morao da bira izmedju FSS i Zabele. Taj se uglavio do korena kose u Zvezdi i nece ga pomeriti nista manje od neke nove Fukusime.

Čoviću pomagaj :D

17 hours ago, JohnnyD said:

Pravicete Piksija od blata kada Lalatovic bude selektor, Desingerica pevao promo pesmu za reprezentaciju a Terzic i dalje vukao sve konce u fudbalu.

😍😍😍😍

Content koji bi Krtola izbacivao na dnevnom nivou bi bio nestvaran.

odjebite od terze  :fpalm:

• Popular Post
3 minutes ago, Eleniko said:

odjebite od terze  :fpalm:

ovakav baner stoji u prostorijama svih sudova u Srbiji

pišeš kao da je to nešto loše...

sačuvaj Bože.....zaista je glupo i besmisleno da zakoni sprečavaju čoveka da ostvari svoje snove i napuni džepove

muška suza, najteža

GRAnaAOXEAAt4Tf?format=jpg&name=large

14 hours ago, Heaviside said:

Piksijeva odgovornost kao vučićevog ministra za fudbal je ogromna. Imao je hiljadu i jednu opciju u životu i on je izabrao da se uhvati u kolo sa najvećim šljamom sa kojim je mogao.

A sto to ne vazi za Karija Pesica? Sve izgubili dabogda i kosarkasi na OI?

• Popular Post
23 minutes ago, MiddleClass said:

A sto to ne vazi za Karija Pesica? Sve izgubili dabogda i kosarkasi na OI?

Nisam ja iz “sve izgubili dabogda” fazona ni kod fudbalera. Drago mi je kad pobede jer je kod većine igrača evidentno da im je stalo i da u datom kontekstu daju sve od sebe. To što ih sabotiraju oni čiji je posao da im omoguće najbolje moguće uslove bi samo njihov eventualni uspeh činilo još većim. I to što se seljače i imaju ego tripove je sve skroz normalno i deo je posla ljudi oko njih da to ludilo zauzdaju i usmere.

Što se Pešića i košarkaškog saveza tiče, nije to ni blizu tolika mafija kao u fudbalu. Pre svega je potpuno nezamislivo da mu se neko meša u posao. Radi kao selektor, ali za razliku od Piksija se ne može reći da se uhvatio u kolo sa mafijom i šljamom. A drugo, naravno da i za njega važi da je odgovoran za rezultate. Moja poenta iz posta koji si citirao je da to što se Vučić i ostali mešaju u rad saveza i selektora ne abolira Piksija odgovornosti. Naprotiv, sam je kriv je što je pristao na sve to za šaku dolara. 

I na kraju krajeva, između njih dvojice postoji ogromna razlika i u nivou stručnosti i profesionalizma. Matori može da zakasni sa izmenom ili tajmautom, da bude previše tvrd prema igračima i sve to, ali kod njega su svaka ideja i svaka i najmanja minijatura savršeno pripremljene i generalna strategija kao i taktika su u skladu sa modernim tokovima. Jednostavno je potpuno nemoguće da ode na veliko takmičenje i da tamo u eliminacionoj utakmici isprobava varijante sa 3 petice u petorci. 

Edited by Heaviside

Matori je izmislio moderne tokove.

Edited by Amos