June 25, 2024Jun 25 Author 1 minute ago, villiem said: I sto nismo igrali ovako od pocetka majstore Zato sto bi nas ubili kontrama u prvom.
June 25, 2024Jun 25 šta oćete, niko nas nije nadigrao, protiv slovenaca 212 šuteva, takav je fudbal često surov
June 25, 2024Jun 25 Toliko o tome. Ni ovom bodu se nisam nadao ali Dancima nije trebalo vise od toga pa se nisu nesto previse ni cimali. Mi tradicionalno delimo igrace na one koji umeju ali nece i one koji hoce ali ne umeju, tako i prolazimo.
June 25, 2024Jun 25 Jebem ti koji horor. Lekse mi bilo nekad dok nismo imali ni jednog napadača pa čekali na pokoj9ng Mihajlovica da dadne gol sa 40 metara
June 25, 2024Jun 25 aj sve, ali da najboljeg igraca ekipe ubacis 20 minuta pre kraja. mitar, sms i tadic vise nisu za ozbiljan fudbal, zivkovic, gudelj i mijailovic nikad nisu ni bili.
June 25, 2024Jun 25 Meni je samo žao Pavlovića, Milenkovića, naravno Rajkovića i još par momaka koji se stvarno trude i nisu cepanice prve klase. Ok i Vlahovića. Piksi će ih UPROPASTITI.
June 25, 2024Jun 25 2 minutes ago, Shaq said: sad ce spinovanje, nate mi smo izgubili samo jedan razlike od mocne engleske i nismo izgubili od slo i dan, na stranu sto su slo i dan igrali nereseno sa engleskom Bukvalno jedini poraz u grupi je zabeležila Srbija. Piksi Kingmejker
June 25, 2024Jun 25 1 minute ago, Godfrey said: Nepravda. Izgubiš jednu utakmicu i zadnji si u grupi. A Madjari izgubili dve i prošli dalje. Nema pravde i to je to ekipa koja na tri utakmice da samo jedan gol i treba da ide kući.
June 25, 2024Jun 25 Popular Post 1. Sto nije igro Tadic? - Igro je ko kurac i kad sam ga uveo 2. Sto je Mitar igro 90? - Da nije igro pito bi me sto nije igro 3. Sto s 3 spica? - Da damo go™ 4. Sto s 8 odbrambenih na pocetku? - Da ne primimo go™ 5. Sta mislite sto nismo uspeli? - Nije sviro penal 6. Sto Vlahovic nije igro 90? - Da me ne bi pito sto je Mitrovic rezerva 7. Sto smo zadnji u grupi? - Dve i po decenije nismo ni to bili - A da pitam ja vas nesto, kako su prosli nasi rivali iz kvalifikacija i finalisti i polufinalisti prethodnog SP? Ne mozemo mu nista Edited June 25, 2024Jun 25 by Ratamahatta