June 24, 2024Jun 24 Just now, Roger Sanchez said: Ma ide mi atomski na nerve ono navijačko™ muško urlanje ''srce vatreno '' iz svakog zvučnika oću žensku ciku i vrisku Ti pusti glasno "Sude mi" da nadjačaš pederske navijačke pesme
June 24, 2024Jun 24 1 minute ago, Ratamahatta said: Gle uhvatili su treznog Piksija imao višak krvi u alkoholu
June 24, 2024Jun 24 6 minutes ago, Ratamahatta said: Imamo struju i bicemo iznad susjeda ako odigramo X sutra! Imamo prosecno najvece kite posle Madjara i vise penzije i prinadleznosti od Gruzina! Maj nejm is Šandor, Ištvan Šandor!.
June 24, 2024Jun 24 3 minutes ago, Nikodije said: Mnogo sam žalosna Ako sutra nekim čudom uzmemo bod biće ovo prvo veliko takmičenje na kojem smo bolji od njih. Eto motiva orlovima. Ugaziće nas Danci. Slabo ti ovi naši barataju motivima. Ovo će pre Piksetu biti još jedan alibi u dzepu kad ispusimo. Eto i 1 Hrvatska ispala, nije sramota. Inače, teški smo slepci, indeed. Ovi pajseri na rtsu su samo reprezenti
June 24, 2024Jun 24 Zanimljivo prvenstvo, ali ne toliko zbog kvaliteta koliko zbog toga sto svi igraju toplo hladno, vise hladno. Hrvati da konsultuju Djilasa za skidanje ove vlaske magije sa golovima u poslednjim sekundama. Naravno, ako uopste zeli da se prihvati tog opozicionog delanja.
June 24, 2024Jun 24 1 minute ago, napadaj said: Kapiten ove ekipe na dočeku posle Rusije naruči pesmu "loša bila četres peta rasula nas preko sveta" To što naš smrdljivi RTS radikalski treba da se ugasi ne znači da ovi nisu veliki fanovi užasnih ideja i događaja. Ma naravno, što ne menja činjenicu da bi i šljam iz srpskih redova pevao nešto vrlo slično tome. Pomirljiv i razuman predlog je navijati protiv obe selekcije. A taj predlog će prihvatiti 5 ljudi ovde
June 24, 2024Jun 24 Posle onog drkanja Borjana s traktorom neka sisaju kurac u svemu Najsladje moguce ovo Edited June 24, 2024Jun 24 by Ratamahatta
June 24, 2024Jun 24 2 minutes ago, Nikodije said: Ti pusti glasno "Sude mi" Pa nisam u Cetinje, šta ti je
June 24, 2024Jun 24 1 minute ago, Ivo Petović said: Ma naravno, što ne menja činjenicu da bi i šljam iz srpskih redova pevao nešto vrlo slično tome. Pomirljiv i razuman predlog je navijati protiv obe selekcije. A taj predlog će prihvatiti 5 ljudi ovde kupljeno
June 24, 2024Jun 24 1 minute ago, Roger Sanchez said: Pa nisam u Cetinje, šta ti je Dobro, daj neku pesmu o hrvatskim kraljevima