June 24, 2024Jun 24 5 minutes ago, Ayatollah said: Može neko da mi objasni ovu Dalićevu taktičku umoboliju sa Gvardiolom na levom beku? Kakvo traćenje vrhunskog kvaliteta. što, može da se iskoristi bolje nego na štoperu svakako nemaju beka, ali nisu zbog toga promenili formaciju da se prilagode Guardiolu
June 24, 2024Jun 24 Posteno, bolje ovako dati gol. Uvek sam mrzeo golove iz penala koji nisu iz izgledne sanse, nekako gorak ukus. Ekipa ne napravi sansu celu utakmicu, padne neki faul na cosku sesnaesterca i dobiju poklon. Nema nista slicno u drugim sportivima.
June 24, 2024Jun 24 Author 5 minutes ago, Ivo Petović said: Brate, u trenutku penala, prvi put u životu sam poželeo da ga Luka da za Hrvatsku Luka osamdeset mesta prazno Vatreni
June 24, 2024Jun 24 Sad Numanja Matic poliva po Spaletiju, koliko gneva u liku kojeg placamo za najlaksi i najbolji poso na svetu Edited June 24, 2024Jun 24 by Ratamahatta
June 24, 2024Jun 24 onaj buzda budimir(trajković) potpuno promenio sustav, a skoro pa ništa odigrao nije pozicioniranje u polju i meta za veznjake i eto promene gledaj ljakse iz pasi poljane kako se slaže tim