June 24, 2024Jun 24 1 minute ago, Ivo Petović said: Ma naravno, što ne menja činjenicu da bi i šljam iz srpskih redova pevao nešto vrlo slično tome. Pomirljiv i razuman predlog je navijati protiv obe selekcije. A taj predlog će prihvatiti 5 ljudi ovde Šta znam, ovi naši su splavari, njima bi pre išle Ceca i Prijovićka.
June 24, 2024Jun 24 Evo meni bas zao Hrvata. E sad, ne verujem da cemo ni mi proci bolje (bar su Skoti sigurno iza nas, ako puknemo rutinski).
June 24, 2024Jun 24 Ovima fali skoro ceo tim od pre 3 godine Sad vidim da nije zvao ni Insinjea, ni Jokica, ni Lokatelija, ni onog buzdovana Belotija, ni Ciro nije tu, nema ni onih likova iz Atalanti i Sasuoloa. Mada kad vidim sta Ciro jebe ne bih ni ja leti iso na poso.
June 24, 2024Jun 24 7 minutes ago, Ivo Petović said: Pomirljiv i razuman predlog je navijati protiv obe selekcije. A taj predlog će prihvatiti 5 ljudi ovde Zasto bi to neko radio? Niti se navija za debile sa RTS, niti ove sa tribina, nego za reprezentaciju koja igra. Zabole me za Matica/bilo kog komentatora, retarde koji pevaju ustaske/cetnicke pesme, gledam fudbal i uvek ce mi biti drago da dobije Srbija nekog. A za Hrvate navijam kad ne igraju protiv nas i Spanaca, recimo, protiv ostalih ili sam ravnodusan ili navijam za. Po meni, tvoja ideja nema smisla. Edited June 24, 2024Jun 24 by Milosh76
June 24, 2024Jun 24 Just now, Lancia said: Mrzi me da kopam po tabelama, jel prolazimo sad sa neresenim protiv Dankinja?¿ Možda Ako Kejn bude efikasan Dakle ne
June 24, 2024Jun 24 3 minutes ago, W.F.C. said: Kraj ere Hrvata verovatno, ono ne moze da se ponovi, zadnjih nekoliko takmicenja to su pričali i posle francuske ‘98 ovde, ne tamo e ne brinem ja za njihov reprezentativni fudbal Edited June 24, 2024Jun 24 by kud u maglu Simoviću
June 24, 2024Jun 24 Preuzeto sa Indexa Kako bi se Hrvatska plasirala u osminu finala sa samo dva boda, moraju se poklopiti ova dva uvjeta: 1. Engleska pobjeđuje Sloveniju s barem tri gola razlike, a Danska pobjeđuje Srbiju. 2. Portugal pobjeđuje Gruziju, a Turska Češku.
June 24, 2024Jun 24 8 minutes ago, Ratamahatta said: Posle onog drkanja Borjana s traktorom neka sisaju kurac u svemu Najsladje moguce ovo žickaš minus od zekice, lolo