June 23, 20241 yr Author Ovde ako istane X i sutra Hrvatska ne pobedi, i Albanija izgubi, mi smo sa X prošli... Samo što će nas plavušani npuniti, verovatno... :(
June 23, 20241 yr Author 1 minute ago, Zico said: Treba valjda i Slovenija da izgubi sa najmanje dva gola razlike. 0:1 i 2:2 vodi na s dalje 0:1 i 1:1 odlučuju kartoni valjda, ko je treći...
June 23, 20241 yr 4 minutes ago, radisa said: Ovde ako istane X i sutra Hrvatska ne pobedi, i Albanija izgubi, mi smo sa X prošli... Samo što će nas plavušani npuniti, verovatno... :( bilo bi me sramota da prođemo sa X-om
June 23, 20241 yr Author Just now, copkillah said: bilo bi me sramota da prođemo sa X-om Meni bi to bio vrhunac trola, majke mi... A najveći vrhunac bi bio da ispadnemo na kartone...
June 23, 20241 yr Naci cemo nacin da ispadnemo ali eto da se bar malo zabavimo ovih dana kalkulacijama
June 23, 20241 yr Author Just now, W.F.C. said: Naci cemo nacin da ispadnemo ali eto da se bar malo zabavimo ovih dana kalkulacijama Kao i svake 2 godine :(
June 23, 20241 yr Sad prebacila i vidim 10 minuta nadoknade?! Šta je bilo, ili da ni ne pitam? Jel bilo tuče?
June 23, 20241 yr Author 1 minute ago, Valkyrie said: Sad prebacila i vidim 10 minuta nadoknade?! Šta je bilo, ili da ni ne pitam? Jel bilo tuče? Popravljali su po jednog škota i mađara posle zajebanog starta 10 minuta... Inače, poslednjih 10 minuta ima fudbala.... Sloboslaj kod komšija i štoper sa brojem 5 kod Škota su najopasniji... Edited June 23, 20241 yr by radisa
June 23, 20241 yr Ne, jedan igrac Madjarske je tesko povredjen posle jednog slobodbog udarca Dugo mu se ukazivala pomoc, iznesen je sa terena.
June 23, 20241 yr 1 minute ago, Valkyrie said: Sad prebacila i vidim 10 minuta nadoknade?! Šta je bilo, ili da ni ne pitam? Jel bilo tuče? uključila si se kad treba