June 22, 20241 yr Just now, Arkadija said: Belgija već dade. Lukaku asistent. Ti si se baš opasno naložila na ovaj Euro. Na prošlim prvenstvima to nije bio slučaj 😁
June 22, 20241 yr Just now, Cash said: Ti si se baš opasno naložila na ovaj Euro. Na prošlim prvenstvima to nije bio slučaj 😁 Uvek intenzivno pratm prvenstva, ali nisam pisala po temama. Katar je bio prekretnica
June 22, 20241 yr Just now, Mr.Mxyzptlk said: ako belgija poslozi kockice moze i do finala 😶🌫️ nema šanse, oni su Englezi za sirotinju, u fudbalskom smislu, na papiru mogu jako™ i do samog kraja, a u praksi nema šanse
June 22, 20241 yr 3 minutes ago, levi said: Belgija poslednja na prvenstvu dala gol, ako ga ne ponište opet Srbija
June 22, 20241 yr Just now, Mr.Mxyzptlk said: englezi sa onilikim imenima ne odigrase nista do sada Odigrace utorak
June 22, 20241 yr 2 minutes ago, Arkadija said: Uvek intenzivno pratm prvenstva, ali nisam pisala po temama. Katar je bio prekretnica Još da počneš da pratiš WTA
June 22, 20241 yr Ovaj sudija dopušta sve, za ovakve startove, u prethodnoj utakmici su se vadili žuti kartoni, naročito za Tursku.
June 22, 20241 yr Tesko mi je bilo da odlucim, za zrnce Belgija. Rumuni.komsije i bas su simpa u ovim zutim dresovima
June 22, 20241 yr 1 minute ago, levi said: kako Srbija? Tehnički mi smo dali u 96 minutu druge utakmice... Balgijanci su dali na početju druge utakmice... Mislim da je to pravac razmišljanja...