Jump to content

Gruzija - Češka R. 2.kolo

Pol title 10 members have voted

1. 1. Tko pobeđuje?

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

ovo ne bi bio gol da ima igraca kod stativa

• Replies 97
  • Views 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Legendica  tacno te vidim kako cesljas Barbiku i gledas utakmicu 

• copkillah
    copkillah

Čuj ovog komentatora: "Sećamo se svi Nemanje VIdića", jebote nigde ni najmanje sličnosti između ta dva slučaja, osim što je u oba sviran penal.  

• Doduše neiskustvo do krova ali nenormalno su simpatična ekipa. Česi pritiskaju, umuvaće još jedan nekako. Da sedneš i plačeš kako mi igramo a kako ove sve podjednako male zemlje.

Cesi ce danas pre i okom dati gol nego nogom.

4 minutes ago, Cash said:

Gruzija bi nas lako odvalila

Doduše neiskustvo do krova ali nenormalno su simpatična ekipa. Česi pritiskaju, umuvaće još jedan nekako.

Da sedneš i plačeš kako mi igramo a kako ove sve podjednako male zemlje.

• Author
Just now, radisa said:

Zasto guranje sa dve ruke čovaka u skoku nije penal?

Zato što ga nije dovoljno jako gurnuo. Ako misliš na ovog Čeha što se prosuo u kazanu

1 minute ago, radisa said:

Zasto guranje sa dve ruke čovaka u skoku nije penal?

Vi iz Vojvodine ste mnogo mekani :)

Just now, Mindaugas Žukauskas said:

Zato što ga nije dovoljno jako gurnuo. Ako misliš na ovog Čeha što se prosuo u kazanu

Kako se ceni taj intezitet? Meni su dve šake na ledjima sasvim dovoljne da zakljucim da je igrač gurnut... Jesi nekad doziveo da te neko tako ovlaz gurne? Ja jesam, razbio sam se kao pička...

1 minute ago, Lancia said:

Vi iz Vojvodine ste mnogo mekani :)

I Mindi je Vojvodjan... :fantom:

imam utisak da i gruzi poboljevaju od poteza više.

Just now, radisa said:

I Mindi je Vojvodjan... :fantom:

Dodjos iz Kaunasa :sad:

Otkad su Česi ovakvi padavičari? Bukvalno svaki kontakt su se prekotrljavali, a u proseku su 5-10 cm viši od protivnika

• Author
4 minutes ago, radisa said:

Kako se ceni taj intezitet? Meni su dve šake na ledjima sasvim dovoljne da zakljucim da je igrač gurnut... Jesi nekad doziveo da te neko tako ovlaz gurne? Ja jesam, razbio sam se kao pička...

Jbg, to je posao sudije, koji je uglavnom i bivši igrač, osetio je kontakt igru nekad. Nije to neka nauka.

Ti si se možda razbio kao pička, ali profesionalni sportista ne bi trebao da padne od onako mlakog gurkanja :)

• Author
4 minutes ago, Profesionalac said:

Otkad su Česi ovakvi padavičari? Bukvalno svaki kontakt su se prekotrljavali, a u proseku su 5-10 cm viši od protivnika

Verovatno cene da je Gruzinima dosuđen mlak penal, pa misle da će sudija biti lak na obaraču da iskompenzuje™. Ali jbg, ovo su malo jače sudije od treće lige Istok

Duge noge ima Provod. Izuzetni Provod.

😂

Duge noge ima Provod, izuzetni Provod :lolol: