June 21, 2024Jun 21 ovo totalno nije u duhu pravila ofsajda nije zabranjeno da igrač stoji u ofsajdu, da smeta golmanu, šta god, zabranjeno je samo da primi loptu
June 21, 2024Jun 21 Da je neka Gruzija u pitanju, nikome ne bi ni palo na pamet da ovo svira kao ofsajd Edited June 21, 2024Jun 21 by Defunctus
June 21, 2024Jun 21 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said: grešiš debelo igraju dva taktički skoro pa savršena tima, fizički besprekorna, okom ne možeš da ispratiš koliko su brzi i sa loptom i bez, zviždi ka golu kao u bubanj potoku i evo ga dok sam nabrajao kao aca pa ne slazem se. nemacka ili brazil su za ove vrh vrhova. francuska vecito nekakva jaka imena i bez golova.ovaj grizman ne znam kad je dao gol. nema golova, nije mi interesantna trka, vidim i sam tu beton odbranu ali fale golovi ,preokreri i sl. ponistiise gol. steta
June 21, 2024Jun 21 pa jbt. nije mogao više da učestvuje tj smeta golmanu :sudija_nedić_on: bravo za var :sudija_nedić_off:
June 21, 2024Jun 21 Golman pokazuje odmah posle gola da nije video, jedva je mrdnu al Atvel na var-u, what could go wrong. Opsajd jer golman nije mogao da napravi paradu
June 21, 2024Jun 21 Just now, levi said: nije zabranjeno da igrač stoji u ofsajdu, da smeta golmanu, šta god, zabranjeno je samo da primi loptu netačno. čim utiče na igru, na bilo koji način, svira se ofsajd.