June 21, 2024Jun 21 12 minutes ago, Greek Freak said: Na to da dabar ima groznicu. Pre da je neka dama u teranju okačila oglas.
June 21, 2024Jun 21 Kante je unicorn, one of a kind. On pravi od gubitničke ekipe pobedničku. Prosto neverovatno da je do 25te godine bio relativno nepoznat.
June 21, 2024Jun 21 4 minutes ago, harper said: Ovo sto je Rabio uradio u 15. minutu u sansi za gol ne pamtim da sam ikad video. Darko Maletić u derbiju na Zvezdinom stadionu. Ista situacija, samo je još saigrač bio u ofsjadu..dakle malo gluplje @Plajvi mode off Edited June 21, 2024Jun 21 by Godfrey
June 21, 2024Jun 21 2 minutes ago, Godfrey said: Darko Maletić u derbiju na Zvezdinom stadionu. Ista situacija, samo je još saigrač bio u ofsjadu..dakle malo gluplje @Plajvi mode off Jao, da, to sam zaboravio. Gledao bi VAR i ovde da se Grizman nije spetljao.
June 21, 2024Jun 21 ove izvikane reprezentacije su toliko dosadne. dajte golove!!! ocekujes neka genijalna resenja a dobijes trcanje, trcanje, mrcvarenje i ispred golova likove kojima treba 5 sansi da zabodu zgoditak.
June 21, 2024Jun 21 47 minutes ago, Greek Freak said: Mene je opcinio transparent "Dabrova groznica" pored terena, otprilike na sredini Holandijine polovine. dąbrowa górnicza to je neki despotovac na poljskom
June 21, 2024Jun 21 1 hour ago, Lancia said: 4:1 za Francuze 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: 5:5 Propadose nam tiketi, mamu im neefikasnu