June 21, 2024Jun 21 Loš pas jeste, ali kako je mogao sam da završi akciju nije mi jasno... Edited June 21, 2024Jun 21 by Milošica
June 21, 2024Jun 21 13 minutes ago, bradilko said: pa ne slazem se. nemacka ili brazil su za ove vrh vrhova. francuska vecito nekakva jaka imena i bez golova.ovaj grizman ne znam kad je dao gol. nema golova, nije mi interesantna trka, vidim i sam tu beton odbranu ali fale golovi ,preokreri i sl. ponistiise gol. steta ma kakve crne švabe, igrali sa četvrtom evropskom ligom(mađari i škoti). daleko su oni od evropskog vrha španija, francuska i holandija su do sada najviše pokazali na ovom evropskom prvenstvu pri tom ne treba smentnuti s uma da francuzi igraju bez najboljeg igrača
June 21, 2024Jun 21 3 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: ma kakve crne švabe, igrali sa četvrtom evropskom ligom(mađari i škoti). daleko su oni od evropskog vrha španija, francuska i holandija su do sada najviše pokazali na ovom evropskom prvenstvu pri tom ne treba smentnuti s uma da francuzi igraju bez najboljeg igrača A i Brazil, brt, toliko su atraktivni da je Ronaldinjo rekao da neće ni da ih gleda
June 21, 2024Jun 21 Popular Post Treba im nagrbaciti balkanske saveze da ih tuze uefi zbog uzasne utakmice, svakako citav dan nisu nista slali
June 21, 2024Jun 21 Nemam pojma, ovako igraju reprezentacije u grupi koje na kraju osvoje to prvenstvo, velika je razlika između ovog "smaranja" i onog što igra Engleska npr... Uostalom malo je trulo spočitavati Francuzima jalovost, ljudi su dali sedam golova u dva finala SP za redom Moguće je da ćemo još jedanput gledati Fra - Hol na ovom prvenstvu...
June 21, 2024Jun 21 8 minutes ago, harper said: Ocekivano najdosadnija utakmica na prvenstvu do sada. Odlična utakmica, prava takmičarska. Obe ekipe ulaze u polufinale 😁
June 21, 2024Jun 21 1 minute ago, Cash said: Odlična utakmica, prava takmičarska. Obe ekipe ulaze u polufinale 😁 O tome i govorim. Ovakve reprezentacije su pune takticki savrsenih igraca koji svi igraju u velikim klubovima i mnogo ih je tesko probiti kad igraju bez prevelikog rizika jer nemaju potrebu za nekim posebnim rezultatom. Da je pao neki gol slucajno (jebeni Rabio) utakmica bi bila spektakl, ovako sam posle prvog poluvremena prakticno prestao pazljivo da gledam i radio druge stvari uz televizor sa strane. Nagledali smo se ovakvih utakmica jakih reprezentacija u grupi na nekoliko poslednjih svetskih i evropskih prvenstava.
June 21, 2024Jun 21 53 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: brt karim bi večeras spakovao dva komada lagano Šta je sa njim Jel on otkazao?
June 21, 2024Jun 21 gde su 24, mogu i 32 I udri odmah knockout isto i za svetsko svaka tekma ima draz nema kalkulisanja jedino sto onda navijaci Srbije ne bi imali sta da rade
June 21, 2024Jun 21 12 minutes ago, Fakundo Sava said: Šta je sa njim Jel on otkazao? još od katara, navodno nije u dobrim odnosima sa dešampom sad vidim da je izrazio želju da igra na oi, pošto je trener olimpijskog tima anri