June 21, 2024Jun 21 23 minutes ago, Cash said: Marko Srbenda daje pobedonosni gol. Evo Lewe Ko zna zna
June 21, 2024Jun 21 45 minutes ago, Lancia said: Cini mi se da je ono bio penal za Poljsku, jeste kao ruka uz telo, ali lopta isla ka golu, jbg. ruka je bila u položaju koji ne čini telo većem
June 21, 2024Jun 21 Dal je moguce da se niko nije bunio za penal, pa cak ni Scesni, ovo je bilo sve samo ne penal, neverovatno, gde je sad var?
June 21, 2024Jun 21 Just now, JohnnyD said: Dal je moguce da se niko nije bunio za penal, pa cak ni Scesni, ovo je bilo sve samo ne penal, neverovatno, gde je sad var? Ovako je i 1 pao protiv Francuske 9.9.2009 za Rosetija nije bilo dileme 😁
June 21, 2024Jun 21 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said: ruka je bila u položaju koji ne čini telo većem OK ako je tako, meni se ucinilo kao da ide ka golu, nisam gledao ponovoljen snimak.
June 21, 2024Jun 21 Poljaci u Sergej modu, kao razbijena banda izgledaju trenutno. Sramota izdanje za toliku zemlju.
June 21, 2024Jun 21 Odlična Austrija, Junajtedovci šta je pošlo po zlu sa Ragnikom ? Jel tad igrala Kristina pa nije mogao da se primeni ovaj presing ?
June 21, 2024Jun 21 Austrijanci zasluzeno ali, brate, tacno bih napadacima davao zute umesto penala za ove situacije kad umesto da ga daju driblaju golmana u pokusaju da izmuvaju penal.
June 21, 2024Jun 21 Da, lik se namesta da zapne nogom kako treba. Ocekivao sam vise od Poljaka; sa Lewom su mi sigurno bolji individualno.
June 21, 2024Jun 21 8 minutes ago, harper said: Austrijanci zasluzeno ali, brate, tacno bih napadacima davao zute umesto penala za ove situacije kad umesto da ga daju driblaju golmana u pokusaju da izmuvaju penal. Kao Petković protiv Španaca, slična situacija...
June 21, 2024Jun 21 50 minutes ago, Miljenko said: Ocekivao sam vise od Poljaka; kako neko moze da ocekuje nesto od poljaka u fudbalu .... ja ocekujem da sledece evropsko prosire na 32 ekipe. bzveze mi je da grci, irci i ostali skandinavci ovu prestiznu manifestaciju prate putem malih ekrana