June 20, 2024Jun 20 Matic i "Albanija jedna od najlosijih reprezentacija na turniru" Never mind sto su u odnossu na nas izgledali kao svemirski brod Ova mentolcina kvari utakmicu, muteovacu ko Papovac, pametan covek Edited June 20, 2024Jun 20 by Midgeta
June 20, 2024Jun 20 Ovaj idiot na Areni kako se razdere, kao da doziva pomoć za život ili smrt i redovno to radi. Da nema nikog nadređenog da mu kaže da se ne dere ko magarac
June 20, 2024Jun 20 8 minutes ago, MeanM@ said: Sigurno nisu zasluzili komentar od pijanog komentatora amatera ‘Italijane ceka rutinski posao protiv Hrvata..’.Oportunista budala Slazem se ja da je Matic debil i da neprimereno komentarise Hrvatsku. Njih sam smatrao jednim od favorita iz senke. Doduse, mozda samo kasno pale i dobiju Italiju...
June 20, 2024Jun 20 Evo vam o velikim takmicenjima i pravilnom izgovoru… sad nam je covek objasnio da su lektori strucnjaci i tacka
June 20, 2024Jun 20 Glasala za Italiju, misleći da nije javni poll, a Lančo otvorio - Onda shvatila da jeste i da se vidi, i da će mi Lančo zameriti - Onda Lančo kaže da ne može da vidi rezultat....to!
June 20, 2024Jun 20 Author Ispromasivase se Spanci za celo prvenstvo. Sad osvajaju titulu ko od sale.