June 20, 2024Jun 20 Author 2 minutes ago, ducca said: Ali kako su Španci spali na to da im od Piquea i Ramosa, pre toga i Puyola, štopere igraju 2 Francuza od kojih jedan igra u Arabiji a za drugog sam danas čuo, to treba da se izučava… Imaju luksuz da najtalentovanijeg klinca Cubarsia ne povedu, vec ga cuvaju za Olimpijadu.
June 20, 2024Jun 20 Sta god da Spanci urade na ovom prvenstvu po prvi put u zivotu cu navijati za njih. Mnogo lepo igraju. Koliko god puta da gledam Rodrija uvek cu se iznenaditi kakva je to igracina.
June 20, 2024Jun 20 Sto su glupi ovi zabarski dresovi sa zelenim i crvenim linijama. Iran li je, Madjarska li je, tek ovo nisu moji Azuri.
June 20, 2024Jun 20 Author Ovde je samo Morata visak, prirodno je bilo da Ansu Fati bude spic, ali jbg sjebase ga povrede.
June 20, 2024Jun 20 1 minute ago, Kampokei said: Sto su glupi ovi zabarski dresovi sa zelenim i crvenim linijama. Iran li je, Madjarska li je, tek ovo nisu moji Azuri. Najgori dizajn dresova ikad, i svima su uvalili istu glupost Bukvalno tim igra losije deset procenata kada se vide na sta lice pred izlazak
June 20, 2024Jun 20 Mislim da je Morata koncepcijski dobar ovde, da povlači protivničke igrače sa sobom i otvara prostor. Generalno ga smatram potcenjenim igračem među širom publikom.
June 20, 2024Jun 20 41 minutes ago, Stela said: Penelopa ili Monika To nije izbor.. Monika uvek i svaki put ♥️ A u fudbalu, uvek Spanci
June 20, 2024Jun 20 Author 5 minutes ago, Milošica said: Mislim da je Morata koncepcijski dobar ovde, da povlači protivničke igrače sa sobom i otvara prostor. Generalno ga smatram potcenjenim igračem među širom publikom. Licno nemam nista protiv, jedino nisam ljubitelj klasicnih centarforova. Ali u pravu si, niko u Spaniji nije potcenjen kao on, ide toliko daleko da mu zvizde na treninzima i prijateljskim utakmicama. Lepo zapazas Milosice, aj se druzimo. Edited June 20, 2024Jun 20 by Lancia
June 20, 2024Jun 20 'utakmica je bila kao jednostrana ulica' neko bi mogao reci ovim komentatorima da se ne mora svaka engleska fraza bukvalno prevoditi.
June 20, 2024Jun 20 55 minutes ago, steins said: Dajte neki strim ako boga znate ko ima VPN, može da se prikači na nemački server i da gleda preko ZDF Mediathek: https://www.zdf.de/sport/fussball-em/2024-spiel-16-gruppe-b-spanien-italien-100.html slično je i za Rai Play, samo naravno preko italijanskog servera: https://www.raiplay.it/dirette/rai1 (Rai trazi registraciju na sajtu, al ništa komplikovano)