June 20, 2024Jun 20 Just now, Arkadija said: Kako Adidas nije sramota ima isto dizajnirane dresove za sve reprezentacije? <peder konj slika> Ali nisu isto dizajnirani, razlikuju se po bojama
June 20, 2024Jun 20 Ne znam za koga pre da navijam, ali Spanci mi deluju bolje. Sudija nastavlja gde je stao sa Dortmundom u finalu CL.
June 20, 2024Jun 20 Author 2 minutes ago, Arkadija said: Kako Adidas nije sramota ima isto dizajnirane dresove za sve reprezentacije? Gace su specijalno ruzne.
June 20, 2024Jun 20 Ali kako su Španci spali na to da im od Piquea i Ramosa, pre toga i Puyola, štopere igraju 2 Francuza od kojih jedan igra u Arabiji a za drugog sam danas čuo, to treba da se izučava…
June 20, 2024Jun 20 Author Spanci ko da igraju deset godina zajedno. Lepi im se jebeni fudbal za noge. Najludja stvar sto bi mogli jos cetiri-pet sredina terena da sastave, ja imam utisak da kod nas ako se neko dete pokaze da ima talenat za sredinu, odmah ga izbace sa treninga, jer je previse pametan. Odlicna tekma, btw.
June 20, 2024Jun 20 Donaruma zakiva Španci navaljuju ko svinja na masan džak.....valjda će da se umore