June 20, 2024Jun 20 Која је шанса да у истој групи заврше две екипе са најгорим селекторима на првенству.. Вероватно не велике али ето.
June 20, 2024Jun 20 Prva duga lopta Trenta u dve utakmice, stvorio šansu za Saku... i odmah ga vadi napolje, ne može to tako, remeti harmoniju Ulazi Gallagher, "onaj što ga je Chelsea platio 120 miliona" (Rade Bogdanović)
June 20, 2024Jun 20 12 minutes ago, johan nagel said: Која је шанса да у истој групи заврше две екипе са најгорим селекторима на првенству.. Вероватно не велике али ето. Oko 13%, mislim. Pod uslovom da kvalitet selektora nije u korelaciji sa kvalitetom ekipe. A sudeci po Sautgejtu, nije.
June 20, 2024Jun 20 4 minutes ago, Weenie Pooh said: Prva duga lopta Trenta u dve utakmice, stvorio šansu za Saku... i odmah ga vadi napolje, ne može to tako, remeti harmoniju Ulazi Gallagher, "onaj što ga je Chelsea platio 120 miliona" (Rade Bogdanović) Bukvalno jedini koji tamo može da iskreira neku šansu kako-tako. Ali ako, biće sami pali-sami se ubili.
June 20, 2024Jun 20 Ako Danska dobije, sta to menja, mora da dobijemo Dance? Gleda se medjusobni susret, ja sam bio ubedjen da se gleda gol razlika
June 20, 2024Jun 20 3 minutes ago, JohnnyD said: Gleda se medjusobni susret, ja sam bio ubedjen da se gleda gol razlika U uefa takmičanjima međusobno a u fifinim gol rszlika