June 19, 20241 yr Nema tu mekano, covek bio u punom trku, ovaj ga samo picnuo jer je toliko bilo dovoljno. Sramota za VAR.
June 19, 20241 yr 2 minutes ago, Svemir Zeka said: E, pa nije to ta nijansa. Ovo je moja omiljena kombinacija 😍 Izbor boja na stranu, dizajn je odličan za gostujuću garnituru, i to pretapanje gore i kose štrafte na šorcu. Ali nema PPP pojma oko dresova, francuska retro bedastoća je ovde bila dočekana sa oduševljenjem.
June 19, 20241 yr 1 minute ago, San Epifanio said: Kako onaj Gundoganov start kod gola Nemaca nije bio faul? Eto ti objasnjenja 😁
June 19, 20241 yr 24 minutes ago, 189- said: dresovi izgledaju dobro ali nema nikakve veze sa nemackom Pa Nemci su poznati po belim dresovima koja kao boja nema veze sa Nemačkom. A dugo su imali rezervne zelene dresove. Tako da ovi dresovi nisu daleko od tradicije.
June 19, 20241 yr 2 minutes ago, steins said: Nema tu mekano, covek bio u punom trku, ovaj ga samo picnuo jer je toliko bilo dovoljno. Sramota za VAR. Šta u punom trku, samo je zakoračio ispred Turčina i ovaj ga sklonio s puta. Da ne treba možda da ga zaobiđe? Razumem ako mislite da je Mađarska bila oštećena, ali veća bi šteta bila na drugoj strani da je gol bio poništen.
June 19, 20241 yr 6 minutes ago, Weenie Pooh said: A mi pumu zvali pedersko udruženje mladih amatera... Kad ono sodomiti u fabrici drugog brata
June 19, 20241 yr 4 minutes ago, Boycie said: Pa Nemci su poznati po belim dresovima koja kao boja nema veze sa Nemačkom. A dugo su imali rezervne zelene dresove. Tako da ovi dresovi nisu daleko od tradicije. belo-crna kombinacija je veza sa pruskom, u to doba je valjda i osnovan savez ljubičasti ombre nema žive veze sa nemačkom, već neki adidasov trip možda što su prešli u najk
June 19, 20241 yr 9 minutes ago, Weenie Pooh said: Šta u punom trku, samo je zakoračio ispred Turčina i ovaj ga sklonio s puta. Da ne treba možda da ga zaobiđe? Razumem ako mislite da je Mađarska bila oštećena, ali veća bi šteta bila na drugoj strani da je gol bio poništen. Čist faul u napadu, a ti kako oćeš
June 19, 20241 yr 1 minute ago, steins said: Čist faul u napadu, a ti kako oćeš Pogledajte semafor, Magyarország
June 19, 20241 yr Au jbt, pa zar ja moram od RTS da saznajem da je Musiala još jedan Chelsea reject?! Preti da bude još veća ispala nego KDB i Salah.