June 18, 20241 yr 7 minutes ago, napadaj said: E jebem ti, prespavao sam ovo, a vidim da je utakmica bila odlična. Toliko smo skicali po forumu, da te odbanuju, a ti dzonjas
June 18, 20241 yr 4 hours ago, Midgeta said: Ovo realno nikog ne zanima, sto nas nece spreciti da gledamo i komentarisemo Idemo Gruzija ofc Na kraju ispade super tekma
June 18, 20241 yr Just now, nahbar said: Na kraju ispade super tekma Da, na kraju ispade super tekma i vrhunska zabava, omanula sam za sve pare
June 18, 20241 yr Svaka čast Gruzinima, simpa su, ali i ovo nam odgovara. Jedino nam belgijska grupa iskače kao osigurač trenutno, a ostali rezultati su nam kao nacrtani.
June 18, 20241 yr Ladno svuda čitam da je ovo bila najbolja utakmica na prvenstvu. Našao sam koju ću da prespavam.
June 19, 20241 yr drug sa kojim sam gledao je stavio neku lovu na 2:1 za tursku. kada je u 90+ minutu stigao racun galantno je platio i onda dodje kontra kaze da gledamo prekosutra srbiju i ja castim, sta ce jadan
June 19, 20241 yr 10 hours ago, napadaj said: E jebem ti, prespavao sam ovo, a vidim da je utakmica bila odlična. Najbolja do sada.
June 19, 20241 yr Da je bilo sportske pravde ovo je trebalo 2:2 u zadnjem minutu da završi, ali ne ide po pravdi već po sreći na kraju turkiše dobili poklon gol. Golovi su fantastični, utakmica za nas fudbalske sladokusce, a mislio sam da je treba preskočiti.
June 19, 20241 yr 17 hours ago, Nikodije said: Kad pogledaš, uopšte se ne dešava tako često da padne gol u kontri kad golman ode gore na prekid Pa ne dešava se često ni da golman zabije/asistira posle prekida. Treba pokušavati i jedno i drugo svakako, da se publika bar malo loži u finišu.
June 19, 20241 yr Sama činjenica da su pogodili stativu prilikom te posete golmana, opravdava ovu odluku selektora na max. Mnogo bolji stav nego, a šta ako nam zafali 1 gol i ispadnemo na gol razliku. Gruzini pobrali sve simpatije direktnim fudbalom i testisima
June 19, 20241 yr 4 hours ago, Weenie Pooh said: Pa ne dešava se često ni da golman zabije/asistira posle prekida. Treba pokušavati i jedno i drugo svakako, da se publika bar malo loži u finišu. Desi se ako si Partizan
June 19, 20241 yr Author 3 hours ago, Mindaugas Žukauskas said: Sama činjenica da su pogodili stativu prilikom te posete golmana, opravdava ovu odluku selektora na max. Mnogo bolji stav nego, a šta ako nam zafali 1 gol i ispadnemo na gol razliku. Gruzini pobrali sve simpatije direktnim fudbalom i testisima Apsolutno. Btw, golman Gruzije ima tipa 2 metra, ne bi bilo šokantno da je nadskočio one turske kepece.