June 17, 2024Jun 17 Francuski dres je pidžama. Ali dobro igraju. Strelac gola ima bolju igru glavom od Rudgiera.
June 17, 2024Jun 17 "Hezus Hill Manjan" Sudija je Jesús Gil Manzano, francuski golman je Mike Peterson Maignan.
June 17, 2024Jun 17 Sto su sudije ovako lose u proceni prekrsaja. Ocigledna gazenja se ne sude. Plus nesudjenje kornera kod one sanse Austrijanaca.
June 17, 2024Jun 17 6 minutes ago, 189- said: mora da je bilo nesto sto nismo skontali... Nema šta da bude. Stavio je za gol-aut. Prosto sudija nije video da je branio.
June 17, 2024Jun 17 šteta, najbolju šansu imala Austrija bar da je majstorstvo na drugoj strani a ne klasičan brainfart
June 17, 2024Jun 17 5 minutes ago, John Coltrane said: Nije loš FRA dres ali i dokaz odsustva mašte NIKE koji je “pokrao” retro tanku prugu Adidasa. Ja sam mislio da je Adidas, dok nisam video pomocnika Deschampa sa Nike znakom. Edited June 17, 2024Jun 17 by dragance
June 17, 2024Jun 17 4 minutes ago, kralj said: Nema šta da bude. Stavio je za gol-aut. Prosto sudija nije video da je branio. prosto neverovatno kako niko od sudija nije video kontakt golmana. kako uopste moze lopta ovakvu putanju da ima ako ga golman nije zakacio edit: jedino ako misli da je lopta opet zakacila napadaca... Edited June 17, 2024Jun 17 by 189-
June 17, 2024Jun 17 Just now, Stela said: Uvek mi bude zao fudbalera koji daju autogol Inace, allez France Sad ce da padne bondovanje na pauzi. Saigraci ce da mu pruze podrsku. U nastavku ocekujemo bolju Austriju
June 17, 2024Jun 17 9 minutes ago, kralj said: Šta je sa nesrećnim Alabom? Jel živ? Pokidao ukrštene krajem prošle ili početkom ove godine, operisan odmah alo je morao i na drugu, lakšu operaciju. Sa ekipom je kao član stručnog štaba (non-playing captain) Edited June 17, 2024Jun 17 by Heaviside
June 17, 2024Jun 17 7 minutes ago, 189- said: jedino ako misli da je lopta opet zakacila napadaca... Upravo tako izgleda na ovom snimku (nisam video uživo). Doduše tu izgleda i kao da sudija signalizira korner, a ne gol aut...
June 17, 2024Jun 17 Francuzi u ovim dresovima me vratili u 1982-gu, što znači da Austrijanci mogu biti samo SSSR u ovoj kombinaciji