June 17, 20241 yr 6 minutes ago, Stela said: Ovaj bi navijao za Slovacku i da igra protiv Srbije #Me too 6 minutes ago, Weenie Pooh said: Ali koliko loženja, kao da su na ivici da dobiju finale EŠ protiv nekog favorita a ne prvu utakmicu u grupi protiv hroničnih belgijskih luzera. Još su smešnije face belgijskih navijača u kadar nevera fazonu, druže, igrate jednu te istu utakmicu na svakom EP/SP, nema to veze ni sa selektorom očigledno
June 17, 20241 yr Pobeda rumuna i slovaka, jos da se trgnemo mi, djarme i austrijanci pa da se vrati dunavska skola, i da druga nastanu vremena...
June 17, 20241 yr Just now, Svemir Zeka said: Drago mi je što je pobedila Slovačka, prošla sam pored Bratislave jednom. Sokobanja>Bratislava
June 17, 20241 yr 1 minute ago, MocaVukotic said: Pobeda rumuna i slovaka, jos da se trgnemo mi, djarme i austrijanci pa da se vrati dunavska skola, i da druga nastanu vremena... Da vratimo formaciju 2-3-5 u moderni fuzbal
June 17, 20241 yr 9 minutes ago, Milošica said: Sudija opasan, socijalna inteligencija izuzetna. Lobotka votka
June 17, 20241 yr Svaki poraz igrača fudbalskog kluba RBL, svojevrsne sportske verzije izoperisane instagram influenserke pozdravljamo Još kad čujemo da je to jedna zdrava sportska priča Prvi klub u istoriji fudbala koji ne skriva da je profit prioritet, na uštrb rezultata...bravo kreteni.
June 17, 20241 yr 27 minutes ago, Lancia said: Ja se ne bih bunio ni malo, da smo ovako roknuli Engleze. Ja se ne bih bunio ni malo da ovaj Hancko pođe za trenerom u Liverpul, da skida lopte sa gol linije i zakucava se licem u kolena saigrača. Ima tu neku Lovro energiju kakva se retko viđa.
June 17, 20241 yr 25 minutes ago, warp said: Još su smešnije face belgijskih navijača u kadar nevera fazonu, druže, igrate jednu te istu utakmicu na svakom EP/SP, nema to veze ni sa selektorom očigledno