Jump to content

(Ne)uspesi susednih zemalja

Featured Replies

Ex-Yu do sada medalje u pucanju i šibanju.

• Replies 183
  • Views 9.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• MiddleClass
    MiddleClass

• Carolostadien
    Carolostadien

Da probijem led - mislim da Hrvatska po prvi puta nakon 2000. pada s EX YU trona i da ćete ove godine vi biti najuspješniji.   Nas čekaju jako čudne OI u kojima bi da imam svoju kladionicu d

• Roger Sanchez
    Roger Sanchez

Ajme koji gušt     

Posted Images

I evo Katarina Krišto pobedila Japanku u džudou i prošla u četvrtfinale. Imaće bar repasaž za bronzu. Jeste Japanka bila u prajmu pre 7-8 godina, ali svejedno, dobiti Japanku u džudou, respekt.

A tek im dolazi Barbara Matić koja je najbolja na svetu.

I bokser Veočić im je dobio prvu borbu, koliko kapiram, jedan je od favorita za medalju.

Opaaaa, Dona Vekić izbacila Koko Gof! Susjede opasno krenulo danas.

• Author

U polufinalu Džudo do 63kg žene su i Hrvatica Krišto i Slovenka Leski, bore se protiv Meksikanke i Francuskinje :)  Kosovka Fazliu u repesažu, izbacila je Francuskinja 

• Author

Slovenka u finalu, izbacila je vladajuću šampionku iz Tokija. Strašan borac 

• Author

Udavi Meksikanka Hrvaticu, nema ništa od ex Yu finala

Al zato za bronzu Hrvatska Kosovo :)

Edited by arheolog1981

2 minutes ago, arheolog1981 said:

Al zato za bronzu Hrvatska Kosovo :)

Za koga navijamo? :naughty:

1 minute ago, Halvard said:

Za koga navijamo? :naughty:

da svi Albanci odu u Hrvatsku.....realno, bolja zemlja, bolji standard, EU......a mi, mi ćemo se već nekako snaći :D

• Author

Bronca za Hrvatsku 

Prerano sam rekao, promenili odluku. Bronza za Kosovo 

I to tako što su poništili poen Hrvatici i dali joj treći žuti. Ja imbecilnih pravila majko mila. A bolja Hrvatica bila sve vreme 

Edited by arheolog1981

Da, sad baš čitam. To sa lažnim napadima baaaaaš ume da bude diskutabilno, pogotovo ako nekome visi treći šido zbog toga. 

Ipak moram priznati da sam bio team :s_a: u ovoj prilici :blush:

• Author

Zlato za Sloveniju u džudu, udavila protivnicu koja je povela 1:0

1 hour ago, arheolog1981 said:

Bronca za Hrvatsku 

Prerano sam rekao, promenili odluku. Bronza za Kosovo 

I to tako što su poništili poen Hrvatici i dali joj treći žuti. Ja imbecilnih pravila majko mila. A bolja Hrvatica bila sve vreme 

Objašnjenje odluke:

Borba je završila bez bodova, ali s dvije opomene za svaku od džudašica. U dodatnom periodu Krišto je nakon 1:23 minute igre ostvarila Wazari i praktički već počela slaviti broncu.

Međutim, nakon video pregleda 22-godišnja hrvatska džudašica je dobila treću opomenu zbog hvatanja ispod pojasa i pobjeda je pripala kosovskoj reprezentativki.

https://sportske.jutarnji.hr/sn/oi-pariz/nevjerojatno-hrvatska-je-imala-drugu-medalju-na-olimpijskim-igrama-a-onda-nam-je-sudac-uzeo-broncu-15487490

Edited by vememah

Čoveče, dobro se Katarina i držala, ovo je bukvalno oličenje noćne more. Misliš da si osvojio bod koji ti donosi medalju i onda ti par sekundi kasnije ne samo da ponište taj bod već te i automatski diskvalifikuju i ostaješ bez ičega. Ne mogu da zamislim gori scenario.

Ne izgleda Hrvatica zenstveno, ali Kosovka nije devojka 

Baš mi žao bilo ove naše, totalno van svih očekivanja, ni najveći optimisti je nisu nabrajali ni među one koji bi mogli iz drugog plana iznenaditi. I na kraju tako blizu a opet ostaneš praznih ruku.

Diskvalifikacija po pravilima, tu nema šta.

Tužnjikav dan danas, ona ovako ostane bez medalje, Cernogoraz se junački digne do shoot-offa za finale u trapu i onda od 12 dođe do 7 i na kraju ispadne kao taj zadnji koji ne ide u finale. Ranteš pao u BMX-u, vaterpoliste netko zeznuo da se danas igraju samo dvije četvrtine, jedino Donna Vekić iznad očekivanja, nastavlja wimbledonsku priču.

Edited by Carolostadien

Background Picker
Customize Layout